fadikada Yagmur-Cansu22 prima premium care kullanıyorum taşma sızdırma koku hiç yok çok memnunum biraz pahalı ama fiyatını hak ediyor 🥰
Gokcenin_annesi_2021 Ben de sleepy kullanırken sürekli taşma oluyordu ve Prima premium care e geçtim çok memnunum molfiks ve minies de denedim ama hiç memnunum kalmadım
Rezenecayi Yagmur-Cansu22 geceleri prima gündüz molfix. Önceden gündüz sleepy di ama bedenleri çok küçük gelmeye başladı. Molfix hoşuma gitti ve hiç sızma yaşamadım 1 aydır. Geceleri prima kullanmak da bebeğin konforu için çok avantajlı. 156 lı paket almıştım günde 1 kez kullanıyorum hala bitmedi. Bir de kalıbı büyük olduğu için sleepy e göre sıkıntı yaşamadım
Merve1967 Prima premium care kullanıyorum ne taşma ne pişik hiç bir sıkıntım yok. Harika bir bez öneririm.
E_la Yagmur-Cansu22 ilk 3 ay prima kullandım sızma çok oldu daha sonra 1 ay molfix kullandım o güzeldi yapısı falan daha sonra denemek için sleppy naturele geçtim 6 Aydır kullanıyorum gayet güzel çok nadir olsa da kaka COk olunca eğer çok harekliyken çıkıyor artık kilot beze geçtim onu da molfix alcam gece molfix gündüz sleppy devam
Kaktusseven Prima kullanıyorum, uygun beden olmadığında prima bile sızdırıyor. Bebegm tam kilosuna ulaşmadan büyük beden prima kullanmıştım bir kaç hafta oda sızdırdı. Sonra geçti. En önemlisi pişik yapmıyor ☺️
lilyummm Yagmur-Cansu22 ilk ay sleepy bionatural kullandım. Sonrasında baby turcoya geçtim. Çok memnunum
Aysegulkrsd Yagmur-Cansu22 vala ben basta baby turco kullandım sonra sleppy hep sızdrrdı hep kaka tastı sonra molfıx aldım su an hala devam edıyorum aksam 9 da bı takıyorum sabaha kadar 1 gram bıle sızdırma yok ve acınca bez kupkuru deneyın derım ayrıca… Ucuz olsun dıyoruz ama sleppy deyken gunde 10 defa bez degıstıryodum sımdı 3 4 defa degıstıryodum aynı hesaba gelıyo aslında
Momsbabyy 1balkizannesi 70li canbebe 95 tl en ucuzu o ona bakın bir ve çok iyi bir bez tavsiye ederim denemenizi ☺️
Babasininoglu Yagmur-Cansu22 Prima gereksiz pahalı bence. Sleppy kullanıyorduk ama dediğiniz şikayetleri biz de yaşadık. Baby turcoya geçtik kesinlikle slepyden daha kaliteli ve daha uygun.
Ikizbebisler Yagmur-Cansu22 bende 1 yıldan fazladır baby turxo kullandım şimdi canbebeye geçtim tesadüfen maketten almam gerekti primaya benziyor deneyebilirsiniz
Elifinilki Yagmur-Cansu22 Sleepy ama bizimde taşırma vb. çok oluyo altına yaptığı an alıyorum oğluşumun altını yıkar her yer batıyor bazen diyorum ki ben mi bir yerde yanlış yapıyorum 🙄🙄
Gnlyae Yagmur-Cansu22 prima bence şu zamanda fiyatıda diğer bezlerle aynı kalite açısından da şahane ben 9 yaşındaki kızıma 9 sene öncede kullandım şimdi 5 beş aylık kızımada aynı prima ⭐️
ARYAmm11 Yagmur-Cansu22 hergun kakası taşıyor artık zibini kalmadı daha 3 ay llik olacağız valla slepp den mı kaynaklı bebeğim mı tazzikli yapıyor anlamiyrm😂