blue5 Narin9 firinda tavuk patatas yemegi ya da tavuk kofte. Salata. Bir de zeytinyagli fasulye ortaya guzel olur.
Narin9 Meraklimama ne yapabilirim yoğurtlu. Havuç tarator gider mi sence. Ben cacığı da meze şeklinde yapıyorum ama çorba yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
Mrvll Narin9 bence çorba için hava çok sıcak. Çorba yerine kayısı kompostosu daha iyi olurm salata cacık, yoğurtlu semizotu salatası konulabilir ortaya. Ek yemek olarak börek ya da zeytinyağlı bir yemek olabilir
Narin9 Mrvll barbunya pilaki düşündüm zeytinyağlı. Çorba bende kararsız kaldım eşim yap dedi. Domates çorbası düşünüyorum
Meraklimama Narin9 sıcakta çorbayı boşver havuç tarotor yap yufkan varsa börek yap mucverde olur bak cacikda yapabilirsin evdeki malzemelerle mezrni çıkart iki üç tane mis gibi .
Deletedmom_22 Narin9 normal doğruyorum domatesleri canım kavruyorum salça , un falan katıp Sonra kaynatıyorum sonra da baharatlardan kara biber katarım, tuz biraz süt, ekşi tadı gitsin diye , bilendirdan çekğyorum kaşar peyniri üstüne koyup servis ediyorum
mucizem3006 Narin9 mercimek çorbası veya ezogelin çorbası yap havuç tarator tarzı meze yapabilirsin canım,, tatlı yap bide yeter bence
Tubasahra Ben de bugün misafirim var gerci ksrdeslerim.🤓Sebzeli et yemegi yapcam.Pilav ,Biraz sarma sardım.Salata yapcam.Kirmizi biber cikardim onu yogurtlarim.Sicakta çorba yapmak işime gelmiyor 😂😂😂
Kbrbisi28 Milfoyleri cok az nisasta ile acip icine ic harc koyup sarin kol boregi gibi oluyor yanina kısır tatli vs koyun 🤭 denendi boregi kendim yaptim sandilar 🤭😁
Narin9 Momomom pilav karnıyarık cacık, salata, barbunya pilaki, köz Patlican mezesi biber ve domates oluyor içinde. Artan malzeme ile böyle bişy de yapıyım dedim. Çorba yapmadım 😊
Kbrbisi28 Narin9 dene dene gunduz oturmalarinda buyuk kurtarici birde hizli pisiyor 🤭😁 yanina meze olarak yogurt mayonez nane karisimi yaptinmi daha bi goz boyuyor 🤭 ben bazen sey yapiyorum esim cogu zaman sormadan misafir cagirir o boregi yaparim elimde milfoy varsa meyveli kek yaparim yanina sarmam illaki buzlukta olur hep biraz ondan yaparim bide meze olarak onu koyarim ufacik kenari ortayada tursu bitti gitti yorulmamda 😁🤭
Narin9 Tubasahra haha çok kasmamak lazım tabi ama misafir olunca işte çok bişy yapmazsan ayıp olacak gibi geliyor 😃ama insanın akrabası olunca ne koysan yiyorsun