Narin9 Kızlar bi el atın bana ya akşama misafirim var karnıyarık, pilav yapıcam ama gerisi aklıma gelmiyor yanına ne yakışır yapabileceğim. Tatlımı da yaptım.
Azyef Narin9 mercimek degılde böyle dövme yoğurt falan varsa soğuk yoğurtlu lebeni çorbası gibi bır seyde olabılır
blue5 Narin9 firinda tavuk patatas yemegi ya da tavuk kofte. Salata. Bir de zeytinyagli fasulye ortaya guzel olur.
Narin9 Meryemasena2 valla çorba konusunda kararsız kaldım bide dün yedik mercimek yayla falan yaparım belki
2cocuk_1anne_ Narin9 yayla çorbası ardına pilav misafir menüsüne pek olmaz sanki canım yine de sen bilirsin tabi
Momomom Cacıkta salatayı ben aynı anda yakıştırmıyorum aynı zamanda cacıkla Çorba da gitmiyor onun yetine karnıysrogım yanına domates biber fırınlayın bence yanına cacık
Narin9 Momomom domates çorbası nasıl olur sizce? Bide ben cacığı sulu yapmıyorum rendeleyip üzerine direk yoğurt koyuyorum meze gibi oluyor
Narin9 Deletedmom_22 yaa hiç yapmadım ben daha önce sen nasıl yapıyorsun. Közlenmiş var bide normal közlemeden yapılan var.
ArenAta Mercimek çorbası güzel olur yayla diyen olmuş çorba olarak pilav var zaten birde sarma diyen olmuş olmaz yinede siz bilirsiniz tabii k.yarığa en yakışan cacık zaten kaçınılmaz. Çorba kremalı mantar yapabilirdim heralde ben düşündümde yada mercimek gider domates tarhana gibi birsey olmasn zaten yemek domatesli ben oyle olunca öyle corbaları yakıştırmıyorum nedense biri beyaz olacak gibime geliyor hep🤔Ama bu sıcakta da çorba çok önemli değil fakat davet sofradındada olmalı mı acaba bilemedim bnce önden bir paçanga böreği gibi birsey olabilir yanına illa paçanga demiyorum da gibi gibi pstrma ağır kaçar cünkü 😂 yada karışık sebzeli bir mücver tarzı birsey de menüye yakışır salata yapmayacksnz cacık var ama bir meze tarzı birsey daha olabilir barbun pilaki gibi az daha düşünyim ben 😂yani öndn yemektn önce ordv tabagı gibi olsundu yada nasil servis edecekseniz yemegın ynına❤ cok kolay gelsin cok guzel gecer insAllah herşey🤲
Narin9 ArenAta haha çok tatlısınız çok teşekkür ederim. Ya normalde bugün eşim izinliydi ama ekstra göreve yazmışlar o yüzden gidip markete bişyler alma şansım yok maalesef. Börek bende düşündüm ama malzeme yok 😃barbunya da aklıma geldi yada fırına kremalı patates mi yapsam dedim uymaz gibime geldi. Sarmayla uğraşamam zaten vaktim kalmaz. Mercimek hem dün yedik hem onlardeyken yedik domates çorbası düşünüyorum 😃karnıyarık yerine İzmir köfte mi yapsam ona ne yapsan gider
Deletedmom_22 Narin9 normal doğruyorum domatesleri canım kavruyorum salça , un falan katıp Sonra kaynatıyorum sonra da baharatlardan kara biber katarım, tuz biraz süt, ekşi tadı gitsin diye , bilendirdan çekğyorum kaşar peyniri üstüne koyup servis ediyorum
Narin9 Meraklimama ne yapabilirim yoğurtlu. Havuç tarator gider mi sence. Ben cacığı da meze şeklinde yapıyorum ama çorba yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
Mrvll Narin9 bence çorba için hava çok sıcak. Çorba yerine kayısı kompostosu daha iyi olurm salata cacık, yoğurtlu semizotu salatası konulabilir ortaya. Ek yemek olarak börek ya da zeytinyağlı bir yemek olabilir
Narin9 Mrvll barbunya pilaki düşündüm zeytinyağlı. Çorba bende kararsız kaldım eşim yap dedi. Domates çorbası düşünüyorum