1oznur Sizce renkli mi olacak böyle olanlar bebişlerinizin gözleri ne renk oldu 11 gunluguz bu arada 🥰🧿🐥
Deletedmom0099 1oznur maviydi sonra gri oldu. en son elada kaldık 2 yaşında şimdi 🙂 1 yaşında tam rengi oturmustu
felis 1oznur Ablamın gözleri lacivertten ela-yeşil arası bir renge dönmüş. Muhtemel öyle bir şeyler olabilir. 🤗🌼
1oznur Deletedmom0099 dogdugunda da hemen dikkatimi cekti merak ediyorum baskasında görmemiştim hiç lacivert gibi 🤭
Asl-smom Deletedmom0099 benim bebişiminde griydi koyu laciverte döndü 3. Aya gircez açılıyo her gün rengi şu an mavi ama çok açık değil lacivertte değil düz mavi 😂 Çok merak ediyorum ne olacak
Hndealnathn Bu 6ay-2yas aralığında beliren bişey gözlerinin lacivert-mavi-gri oluşuda öncelik anne karninda gözlerini actiktiklarindan sudan etkilenmemek için
1oznur Hndealnathn öyle tabi ki ben sonrasını merak ettim 🤭 okudum siyah ve kahve dogarsa dönmüyormuş diğer renkler dogarsa dönüyormuş 😊
Aysebeyzaa Beyzaa91 benim kızımın da griydi şu an 4 buçuk aylığız 2 aylıktan beri gözleri ela ve değişmedi hep aynı ton. Muhtemelen böyle kalıcaz inşallah 😄
Asl-smom Beyzaa91 20 günlükten sonra mavi olmaya başladı bakalım değişecek mi göreceğiz şimdi 2 ay 23 günlüğüz