Basarerva 22 haziran da doğması gerekiyor du 11 haziran da doğdu atak mı hesaplar mısınız ?? Cinsiyet kız
Hilalceee Basarerva Yarın ataktaki son gününüz gözüküyor 2,5 hafta sonra yaklaşık 1.5 hafta sürecek olsn atağınız başlıyor 💞Ataklar 1 hafta geç yada 1 hafta erken bitebilir Bilginize🙋🏻♀️
Mugurs Hilalceee Bizimde bakabilirmisiniz rica etsem bebeğim çok huysuz son gunlerde 🤦🏼♀️ 17 Temmuz doğumlu 29 günlük
Gzd2010 Hilalceee rica etsem bakabilirmisiniz bizede yazdm posta kac gun once ama cvp veren olmadı 26.02.2019 saat 13:30 erkek bebek
sumeyyeylmz Hilalceee bu atak olayı nedir ben ilk kez duyuyorum. Benim bebeğim 3 Mayısda doğdu.Asıl doğması gereken tarih 9 Temmuz .Prematüre yani
Ceren01 Bebeğim 46 günlük cinsiyeti kız tahmini doğum 11 temmuz doğduğu gün 1 temmuz atak haftasında mı çok huysuz da
Hilalceee Mugurs 2 gün sonra başlayacak görünüyor erken başlamış olabilir çünkü 1 hafta erken yada geç bitebilir ataklar😞
Zgns Hilalceee Bizimkinede bakar misiniz oglum com huysuz Tahmini dogum 17 haziran gerceksen dogum 14 haziran 2019 Erkek
Hilalceee Ceren01 değişiyor kimi 2 hafta kimi 3🧐1 ay süren bile var🤪 malesef benimki çok huysuzluk yaptığı için takipteyim hep😅
Hilalceee Gzd2010 Atağınızın bitmesine 15 gün kalmış ama sonra uzuuun bi süre rahatsınız sadece 29. Haftada bir iki hafta sizden ayrı kalma korkusu ile huysuzluk yapabilir🙋🏻♀️🥰
Hilalceee sumeyyeylmz prematüre bebeklerde nasıl oluyor bilemiyorum ama doğduğu gün ayarlı bür bakayım 🤔
Hilalceee sumeyyeylmz atak yeni başlamış ve 32 gün sürecek gözüküyor 🥺 Bu atak meselesi bebek bazı becerileri kazanırken (örneğin agulamak gibi ) huysuz sürekli ağlamalı memede olmak istiyor kısaca 😅
Songul_06 Banada bi bakabilirmisiniz allah rızası icin 20 martta dogdu ama dogması gereken tarih 27 marttı
Hilalceee Songul_06 doğduğu güne göre hessplıyorum ben 9 gün sonra başlıyor gözüküyor ama unutmayalımki 1 hafta geç veya 1 hafta erken olabilir 💞
2mavis Hilalceee prematurelerde de dogmasi gereken tarihe gore bakiliyor benim oglumda 31 aralik dogumlu doğması gereken 5 mart. Epey erken doğdu kitapta da öyle yazıyor uglygulamadan da ona gore takip ediyorum . Sevgiler :)