Tugba94-- Kızlar oğlum 3aylık olacak ama doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz tam olarak uykuya geçiş yapamıyor tam uyuttum diyorum 5 dk sonra ağlıyor gel git yapa yapa aynı sekilde gün boyu uyumuyor ne yapmamız lazım artık anlamıyorum şasırdık kaldık lütfen yardım edin :(
cftcdln Tugba94-- tok olduğuna emin misiniz. Emziriyorsanız süre tutarak emzirin derim. Gazı yoksa altı da temizse en son burnunu mutlaka temizleyin. Genellikle uyanma sebepleri bunlar olur. He bir de yaz mevsimi oda ısısı ve nemi de önemli
Eliffymn Tugba94-- doğduğundan beri böyleyse çocuğun yapısı bu olabilir benim bebeğimde bu şekilde, şuan 9 aylık ama doğduğu gece hastanede bile uyumamışti 😅 uykuya çok zor dalıyor sonra uyuyor ama sık sık kalkıyor emmeye
begonvilhg Tugba94-- benim kızım doğduğundan beri açsa uyumaz o yüzden aklıma bu seçenek geldi benim.
Eliffymn Tugba94-- açıkçası başa çıkmakta çok zorlanıyorum ama yapicak birşey bulamadım çok yol denedim şuan olabilecek en iyi düzende gidiyoruz, bikac aya toparlayacagini düşünüyorum
minigiminannesiii Eliffymn benim de bebeğim 2.5 aylık dediğiniz gibi hastanede dogdugu gün bile uyumadı şimdi de çok zor dalıyor uykuya. Hemen uyaniyor. Aylar geçtikçe de düzelmiyor mu yani 🙈
Tugba94-- Eliffymn bende öyle düşünüyorum yapısı bu sanırım sürekli ağlamak ve uyumama sorunu var siz nasıl başa çıkıyorsunuz artık kendimi fazlaca yorgun hissediyorum uyku yok yemek düzensiz
phedra Eliffymn benim oğlum da 8 aylık ve dediğiniz gibi hastanede bile uyumadı ben yürümek için kalktıkça gözü açıktı😅 gündüz uykularınız kaç dakika acaba bir de sezaryen mi oldunuz?
Eliffymn minigiminannesiii bende düzelmedi 😬😂 hele diş dönemi, hayatımın o kısmını unutmak istiyorum 😅
Tugba94-- minigiminannesiii benim ki de öyle doğduğun gün bile bir ağlama feryat uyku yok hala da öyle gidiyor nasıl düzelecek bilmiyorum psikolojik olarak ta insan çöktüğünü hissediyor :((
Burcurazufuk Tugba94-- 2,5 aylıktan merhaba. Uyumamasını kabul edebilirim. Ama uyanık olduğu her an ağlar mı bir bebek
Burcurazufuk Tugba94-- benimki de aynı. 2,5 aylık. Uyanık olduğu her an ağlıyo. Uykususuzm yorgunum ve genellikle açım
Tugba94-- Eliffymn umarım yola girer hem onun için hem kendim için sizinde aynı şekilde Allah yardımcınız olsun
Buselgn Tugba94-- uyku rutini mutlaka bir de geçen bişey okudum çok haklılardı bebek eğer örneğin memede hızlı uykuya geçiyorsa vücudun zormalamasıyla olduğundan kısa uykuya geçer çabuk uyanır eğer bir rutin eşliğinde 5 ila 20 dk içerisinde uyursa uzun uykuya geçer minimum 2 saat uykuda olur çok çok haklılardı denedim gerçekten de öyle
Tugba94-- Burcurazufuk napcaz bilmiyorum sizi o kadar iyi anlıyorum ki sanki yaşlandım şu süreçte :D psikolojim iyi değil yemek yiyemiyorum ağlıyo uyumuyo bende zatwn uyku yok ee tüm bunlar olmayınca sinir stres sütüm bile kesildi
tazeannecikk2605 Tugba94-- kizlar benimki de öyle sürekli ağlıyor 2 ay 5 günlük Allahim bugun mahvolduk resmen
Eliffymn phedra sezeryan oldum, uykuları çok değişiyor bazen uyutuyorum 1 buçuk saat uyuyor bazen 20 dakika sonra uyanıyor tekrar uyutamıyorum, iki uyku yapıyor genelde