bisenakillisinzaten lalbg yoğurt çorbası, kavurma, pilav, dolma, salata, yoğurt, revani olcak. Dolmayı iki servis tabağına koycam isteyen alcak, pilav ayrı tabaklara kalıpla koycam. Başka ne yapabilirim
Daenerys bisenakillisinzaten hazır yufka al. Peynir ,soğan,kapya biberle iç hazırla tepsiye dizip börek yap. Ara sıcak olarak dolma ve börek ikram etmiş olursun. Bugün olmasa eğer zeytinyağlı soğuk bir şeyler yapın derdim.
Rdn bisenakillisinzaten yok ben yemek yaparken pilav yaparsam çorbada pirinç olmason galan diye dikkat ederdim neyse artık yapmışsın Bence yeter 2şer kepçeden koysan yeter Sen bi zeytinyağlı yap taze fasulye falan salata yap dolmayla beraber hepsinş ortaya koy Etin içine de kızların yaZdığımgibi sebze koy Meyve karğuzu da koy masaya bitti giti Misafir bulduğununyer boşver🥶
ZmrNsa09 bisenakillisinzaten 4 su bardagi pilav cok fazla canm 2,5 yada 3 su bardagi yeter bence ama sen bilirsin yinede salatada yap bunlarin yanina bide eti sade yaparsan belki yetmeyebilir bi sebze koyabilirsin cogalmasi icin güvec gibi olr
Beren-2020 bisenakillisinzaten ay herkes az demiste ben geçen 5 kişiydik 2 su bardagindan pirinç pilavı, et kavurma yaptım, salata,yanina da sarmayı gelen misafirim getirdi😁 valla arttı bile yemekler, tatlı ve kurabiyeler vardı kahve meyve falan mis gibi oldu yani.
Zencefillikurabiye bisenakillisinzaten eti sade kavurmak yerine sote yapabilirsiniz altına da patates püresi yapıp öyle servis edersiniz yani pilav yanına da patates püresi yatağında sote koyarsınız. Dolma az olmuş servis tabağına ortaya koyun bence bir salata yapın bide imkan varsa börek yapabilirsiniz aklıma börek geldi Bi tek
Keremceylan bisenakillisinzaten Yanı ortaya meze tarzı birşey yapabilirsin salata falan pilâvda 4 su bardağı çok fazla olur 2,5 bardak yeter
bisenakillisinzaten Rdn AA doğru şimdi dolma da var çorbada var bide pilav yapcam 🙊 hepsi pirinçli. Ama dolma kıymalı pirinçli? O zaman yoğurt çorbası, pirinç pilavı, et sote, dolma, taze fasülye, salata yoğurt bir de tatlı ? Nasıl . Daha fazla yapmaya gücüm yok zaten çocuğum hiç durmuyor daha 11 aylık 🥲 zaten yarın gelcekler ben çorbayla dolmayı bugün yaptım yetiştiremem diye 😅
Rdn bisenakillisinzaten yeter canım sen bebekli ev sahibisin daha fazla uğraşma Bence yeter ellerine sağşık Pilav da 4 bardak çok olur bence
Tazeanne95 bisenakillisinzaten bunlara ek olarak börek yaoın demiş arkadaslar zamanınız yetmezse diye düşünüyosanız bim ya da a101den hazır börek alıp pişirebilirsiniz çok güzel oluyı ortaya koyarsınız
Boncuk-anne Ben eti küp patates kozartıp soğanla karıştırıyorum pilavın yanına öyle güzel oluyor Veya sote halinde. Pilav 3 bardaktan yapsan yeterli, dolmayı ortaya koyarsın aperatif olarak. Birde salata yeter. vaktin varsa börek gibi birşeyde yapabilirsin