Asel_lena_mom Kızlar oğluşum için şöyle farklı güzel erkek bebek isimleri arıyorum 😇 duyduğunuz Ya da sevdiğiniz erkek bebek isimleri neler ? Ben Aslan 🦁 düşünüyorum ☺️ Daha ilgimi çeken birşey olursda neden olmasın 😍
gurbetkusu_ Asel_lena_mom oğlumun adı Ali ikinci kez hamile kalırsam oğlum olursa yine asaf koyacam bende Aslan düşündüm soyadımızda Arslan güzel olur diye ama eşim yok dedi asaf düşünüyorum kızım olursa alin koyacam bu arada hamile değilim 😂
Deletedmom_109 Asel_lena_mom ben daha düz mü diyeyim ne diyeyim isimleri seviyorum 😁 oğlumun bir adı Ali ordan yola çıkın 😁 içinde gök geçen isimler güzel göktuğ Gökalp gibi hatta sadece alp de çok hoşuma gidiyor 😁
Asel_lena_mom gurbetkusu_ Kızım Asel Lena ikinciye hamileyim oğlum olacak Allah’ın izniyle eşim kızımız uygun olsun diyor 😅😅 aklımıza bir Aslan geliyor
Asel_lena_mom Deletedmom_109 Göktuğ bende çok beğeniyordum oğlum olursa koyarım diyordum geçen eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı ve o göktuğ koymuş 🤦🏻♀️ Bende vazgeçtim
Asel_lena_mom Waffle Asil bende düşündüm fakat kızım Asel ya karıştırabileceklernden şüpheleniyorum çok yakın isimler 😂
Asel_lena_mom kirmizibasliklikiz_ Hayırrrrrrrr tabikide 😂 bak çocuğumun adını koymuş der havalara girmesin
BirVeraAnnesi35 Asel_lena_mom aslan güzel isim gerçekten ama oğlum olsaydı adını Atlas Ege koyardım muhtemelen🥰 Toprak,Efe,Milas,Asil,Demir bunlarıda beğeniyorum