SouIfIy sonsuz17 onlinedan genç türkcelle başvuruyorsunuz. Hat sahibinin bilgileri ile dolduruyordunuz. Doldururken hat teslimi bayiden almayı seçin. Hat üzerinize olmadığı için bayiye gidip kullanıcı TC si vermeniz gerekiyor. Bu şekilde hat üzerinize olmasa bile genç türkcelli olabilirsiniz. 3 ay önce bu şekilde geçiş yaptım
SouIfIy Hattım eşimin üzerine farklı şehirlerdeyiz. Hattımı eşime gerek kalmadan taşıdım. Sizde babanızın kimliğini alıp ya da fotoğrafını çekip yapabilirsiniz. İnsanlar da maaşallah bilip bilmeden insan yönlendirmeye bayılıyorlar.
Mmeelliikkeee SouIfIy bizde yapamadığımız için babam yaptığı için söyledim ekstra uğraş olmasın diye ,bilip bilmediğim için değil.. ne kadar negatifsiniz, sanki eleştirdik yaşadığımız durumu paylaştık sizde bizde gerek olmadı yazarsınız olur biter.
anataraf1leoparbenim SouIfIy asla kimlik fotokopisiyle vs yapmıyor Konya’daki bayiler bire bir kendisi lazım ben annemin adına işlem yapmak istedim kimliği de vardı yanımda asla yapmıyorlar
anataraf1leoparbenim sonsuz17 bence prime biraz pahalı ama çok avantajı var alışverişlerde felan GNÇ için yaşınız tutuyor mu ? 25 yaş altı olmanız lazım
SouIfIy anataraf1leoparbenim Konya’da taşıdım hattımı ben. Onlinedan başvuru yaptım. Bayiye gidip kullanıcı TC si vermem gerektiği yazınca bayisine gittim. Adam direk taşıdı.
anataraf1leoparbenim SouIfIy online başvuru yaptığın için olmuş olabilir belkide ben direk mağazaya gittim akşama kadar 6 tane bayi dolaştım Zafer de sonra real şubesine gittim evim yakın oraya olmadı mecbur ertesi gün annemi aldım gittim
sonsuz17 SouIfIy online olmadı faturalıda oluyor galiba siz nasıl yaptınız ben bayiye gittim anlattım babam şehir dışında diye bana imzası gerekiyor dedi
SouIfIy anataraf1leoparbenim sizinki gıcıklık yapmış bence. Onlinedan yapıp bayiye gittim adam sistemde görünmüyor tekrar yapar mısınız dedi bayinin içerisinde tekrar başvuru yaptım. Karapınar da yaptım hatta. Şaşırdım.