Baakpnr- Cmre1922 6,5 aylıkken deldirdik ağlamadı hiç 1 ay ilk taktıkları küpeyi kullandım geçenlerde de altın küpe aldık taktık bir sorun yok şimdilik 🥰
ML_11 Cmre1922 benimki 8 aylık kimisi deldir küçükken kimisi daha erken yaşına girsin diyo bende bilmiyorum bekleyeyim burda 🙇🏻♀️
Bebikobilge Cmre1922 ben iki gün önce deldirdim 7 aylık biraz ağladı ama büyüyünce korkacak daha zor olacak.
Gmznr2909 Cmre1922 kızım yok ama olsaydı bile ve ya rabbim nasip eder de bir gün kızım olursa kesinlikle deldirmeyi düşünmüyorum büyüdüğü zaman isterse deldirir
Elifyor Deldirmedik biz kızım 2 buçuk yaşında. Bir travma etkisi yaratmak istemiyorum Büyüyünce kendi isteğiyle kendisi deldirsin diye düşünüyorum.
Cmre1922 ML_11 benim bebem daha 2 aylık annem deldirelim diyoda ben kararsızım aslında şimdi deldirsem yarasida çabuk iyileşir diye düşünüyorum bilemedim
Baakpnr- Cmre1922 henüz küçük tabi ki ama buna siz karar vermelisiniz yani deldiren de var bebeğin kendi kararına bırakmak isteyen de siz de kendınız karar verin 🥰
Gmznr2909 Cmre1922 2 aylık bebe küpeyi napsin bence gereksiz kalabalık bebeğin kulağında ama karar senin
Nefess2020 Cmre1922 kardeş ne yapsın 2 aylik bebe küpeyi 🙄çocuk senin çocuğun elbette kararı sen vericeksin ama ben yurt dışında yaşıyorum burdaki dr lar 3 yaşından önce önermiyorlar. Kızım bir hafta sonra 22 aylık olucak deldirmedim. Etrafın baskısına rağmen deldirmeyi düşünmüyorum. Ilerde büyüdüğünde kendi isterse deldirir.
Ballicoregimm Cmre1922 deldirmek zorunda değilsiniz bence şimdi veya ileride. İsterse kendisi deldirir diye düşünüyorum. Benim kulağım da delik mesela ama hiç küpe takamam. Küçücük çocuğa ne gerek var
Serminzeynep Cmre1922 benim kızım da 5 aylık kararsızdım ama kendimden pay biçiyorum annem 2 aylıkken deldirmiş ben lise yıllarımda 2. 3. Deldirdim ama hep yara oldu kapandı takamadım keşke ama annemin deldirdiği küçük olduğumdan yer etti hiç yara olmuyor keşke bir kaç tane daha bebekkken delselermiş diyorum o yüzden 6 ay aşıları da geçin e ve biraz daha sıcaklar bitince deldireyim sonra rahat etsin diyorum
Cmre1922 Serminzeynep olmadı ben deldirirken iki üç yerinden deldireyimde kızımda senin gibi düşünmesin 😂😂
Bebegimm1 Cmre1922 kizim olsaydi anladigi yasta kendi istediginde ona sorardim.birde uyurken falan canı acir rahatsiz eder.ben orta okuldayken deldirdim kendi basıma gittim ve kupenin bana yakismadigini fark ettim sonradan kullanmadim.kucukken kupeden rahatsiz olsa etse kendini ifade edemicegi icin buyudugunde derdini anlattiginda deldirmek daha mantikli bana gore birde diş doneminde kulaklariyla oynuyorlar
Cmre1922 Ballicoregimm yani benmde delik ama bende takamiyorum yara oluyo hemen kulaklarım ama ne biliyim kız çocuğu ya bi ozenmiyorumda değil
Cmre1922 Anneciko erkek çocuğu olmaz bence işte bence erkek çocuğu kendini bildiginde deldirmek isterse deldirsin. Büyüdüğünde onun için daha zor olur
2cocuk_1anne_ Cmre1922 2 yaşına yeni girmişti Gümüş CÜ ye gittim adam kalemi bana verdi işaretledim sonra 2 tane adam aynı anda deldi 10 saniye ağladı hemen sustu bu benim işimi kolaylaştır Dı birini değil diğerini deseler Di kızım izin vermez Di ters bir durum olmadı sonradan
__september__ Herkesin kararına saygım var ama bebekte küpe olsa ne olur olmasa ne olur. Yatarken rahatsız olur mu, takıp çıkarırken acır mı, tutup çeker mi, büyüyünce ister mi gibi bir sürü soru olurdu kafamda. 🤷🏻♀️