SetenayCo Ebru223 37.haftada çekilen ultrason fotoğrafına bakıp “yerim senin o güzel kafanı” diye severken doktor bana “O, kızının kolu” dedi. O yüzden ne desem yalan olur 🙈🙈🙈
Deletedmom_123 Ebru223 yok valla böyle kafa yapısı genelde erkek çıkıyor yusyuvarlak kafa yapısıda kız hamileyken cinsiyet öğrenmek için o kadar araştırdım ki öyle bi kanı oluştu şu ana kadarda hep bildim 😂😊
Ebru223 Yaaa bir kızım var oğlum olmasını isterim. Tabii hayırlısı hangisi olursa da sevinirim sağlıklı olsun inşallah. ❣️🤗
Ebru223 Deletedmom_123 sağolun. ❣️ Kızım da bu şekilde duruyordu acaba kizmi dedim tahmin almak istedim
Ogretmennnnn_____ Deletedmom_123 anladım sağlıklı gelsin inşallah 🤗 tam net değil fotoğrafta nub felan görünmüyor ama yine de fikrinizi almak istedim cok teşekkür ederim vaktinizi verip baktınız 🌸
bym @Deletedmom_123 @Aryaaydin90 @Misracalik 12 haftalık ulrason görüntümü tahmin eder misiniz kızlarr :))?
Misracalik bym erkeğe benziyor kafa yapısı nub teorisine gore söylüyorum normalde ama cıkıntı gözükmüyor ne aşagı doğru nede yukarı doğru ultrason resiminden dolayı farklı pozları varsa onlarıda at istersen belki onlarda bellidir