Elifyor şöyle söyliyim tabiki benm kızım kakam geldi demiyor 2 defa kaçırdı ama mesela ben yemekten aorna gözlemleyrn sürekli gözüm üstnde sabit bakıp bi yere saklanıyorsa hop götryrmm söylemiyor hala ısrarla 2 kaçırması gözümden kaçırmam la oldu size tavsiyem takip edin su içti diyelim yarım saat sonra oyunla oturtun sizde oturun yanına bekleyn ilk günler yapmyıp indirğim gbi yere yaptğı oldu ama 4.gün direnme geçiyor ben yazlktayık tekim çok yorulduğmdan gece cesart edemedim gece kilodunu giydirim diyorum ve bezi baya dolu kalkıyor ;( normal düzende geceyide denycem ama benm kızım inatlaştğı üçn gecede uyandırsam yapmaz eminm gündüÜzü bi halledim moudundayım şuan bahsettğim oturak içne poşet koyuyorsunuz o benm kurtarıcım aşağıda baktım kıvranıyor hemen oturtyrm çünkü bilinçliler artık altına kaçırsa biliyor eve çıkarcam yapıyor mecbur kalıyor ama bu kadar günde anne çişim var kalam var dediği sayılı yani kararlı olun sabredin birazda buarada bir kitap serisi aldım teonun kaka kitabı onuda çok sevdi tek olmadğını anladı galba onereblrm