lokumcocugunannesi_2821 Sessiz_oyuncu nasıl geliyor bu kutu ben anlamadım nasıl oluyor bilmeyen vardır bilgi verir misiniz rica etsem 🙂
Meryem_Cansever iki_prens_annesi nerdeyse 2 sene ye yakındır eşimde bende uyeyiz hiç kutu çıkmadı bize
iki_prens_annesi Meryem_Cansever hesabi iptal et tekrar uye ol sorulri eksiksz cewapla adres tlfn onlarida ekle e postanida aktiwasyon yap mutlaka profil resmide yap illaki bu ay cikar cnm
iki_prens_annesi Sessiz_oyuncu he pardon cnm yanlis anladim banada anketler geldi ama ses seda yok yaww 🙄
Meryem_Cansever iki_prens_annesi hepsini yaptım kaç hesap değiştirdim bilmiyorum az önce postu görünce girdim baktm gene yok tekrar hesap açtım bakalm nasipse olur
iki_prens_annesi Meryem_Cansever eskisi gibi degl bu site onceden bnada cok cikardi ama artik cikmiyo sans iste
iki_prens_annesi ftmakblci bu googleye girip denebunu.com tikliyorsn snra uye oluyrsn sorulr vs cikiyo cewaplyrsun eksiksz ama sonracigima bekleyecn arada kontrol edecn kutu cikarsa onaylaycn ucret vs istemiyo korkmana gerek yok ufak numuneler veya buyuk boy urunler cikiyo o kadar
Mirantoo Sey bide kendiniizii birazz zenginmis gibi gösterin biraz degil baya ben normal olani girmistim degistirdikten sonraki ay hemen kutu cikti😂deneyin bence