2lokummannesiii Nurgr yani ben de haftada iki kez kendim süpürsem iki kez de robot süpürse tamamdır işte😂
Eminos 2lokummannesiii ixaomi vakuum mop pro kullaniyorum cok dip koselik evim cok müsait asiri kalabalik degil heryeri cok guzel supuruyor hamile oldugumu öğrenince esim dogum hediyem olsun diye almisti iyiki de almis
Elbet1gunn Asla memnun değilim 3 ay oldu esimde yıldönümü hediyesi almıştı bugün servise gönderdim hergun açıyorum ama asla istediğim gibi temizlemiyo arkasından tekrar süpürge açasim geliyordu insaAllah yapılmazda değişim yada iade olur 😏
2lokummannesiii Eminneee hangi marka sizinki😂ben de oğlumla daha kaliteli zaman geçirdim bugün ve başka işlerimi de yaptım evde o süpürüyorken😂
Baharnur En iyi marka hangisi ben de yıl dönümü hediyesi olarak aldırtmak istiyorum Kaynım Hollanda da o getirecek bilginiz var mı🥹
Mavi666 Baharnur roborock S5 max en iyisi. Trendyolda 1500 küsur insan almış 5 üzerinden 4,8 beğeni oranı var.
Seliminannesi68 2lokummannesiii Kesinlikle harika 👍 Hamileliğimin sonlarına doğru girdi bizim eve neden daha önce almamışız diyorum 😁 Bizim oğlanla da çok iyi arkadaş oldular onun sayesinde emeklemeye başladı diyebilirim 😃 Yakalamak için peşinden gidiyor
tospirikannesi 2lokummannesiii doğum hediyeai olarak eşime aldırdım elim ayagım oldu 1,5 senedir gunde 3-5 kere çalışır o olmasa çok yorulurdum sanırım sürekli kırıntı oluuor çünki bence pişman olmazsınız
Elbet1gunn Mavi666 her calistirdigimda mutlaka temizlerim silerim öyle istasyonuna gönderirim ben marka ve model kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Yusufagahinannesi 2lokummannesiii asla değilim resmen elim ayağım onsuz napmısım bilmiyorum. Dyson falan çöp aklı olan alır valla
2lokummannesiii Eminos aynı benim evimde müsait girmediği yer kalmıyor bazanın altını falan çok iyi süpürmüş yani. 3 yaşında oğlum bile bayıldı😂
Miniminnakbebe 2lokummannesiii köşelerde toz kalıyor mu memnun musunuz fiyatı bi tık daha iyiymiş diğerlerine göre 😂