2lokummannesiii Kızlar merhaba❤️🔥 Robot süpürgesi olanlar pişman mısınız? Eşime evlilik yıldönümü hediyesi olarak aldırdım ilk kez kullandım gayet iyi şimdilik ama.
Eminneee 2lokummannesiii Asla değilim kızım olduktan sonra aldım büyük kolaylık biz kızımla oynarken robot evi süpürüyor bende 15 günde bir açıyorum kendim süpürge alın aldırın hanımlar 😂😂
2lokummannesiii Eminneee hangi marka sizinki😂ben de oğlumla daha kaliteli zaman geçirdim bugün ve başka işlerimi de yaptım evde o süpürüyorken😂
Nurgr 2lokummannesiii günlük temizlik için ve yatağın altını süpürmek için çok iyi oluyor. Haftada bir normal süpürge yapıyorum ama muhakkak koltukların üstü tüy oluyor halıdan geliyor
2lokummannesiii Nurgr yani ben de haftada iki kez kendim süpürsem iki kez de robot süpürse tamamdır işte😂
Minnikkiz 2lokummannesiii ay hayır tabiikide ne kadar rahatlattı beni tamam kendim süpürsem belki daha çabuk biter ama en azından yorulmuyorum
nhduman 2lokummannesiii Ay kocam da doğum hediyesi almıştı. Yemin ederim Allah kovandan razı olsun inşaAllah. İyi ki almış yani. Zamanla daha da memnun kalırsın inşaAllah :) Öerak etme.
[silindi] hangi marka kullanıyorsunuz hanımlar? ben roborock düşünüyorum ancak yedek parça ve serviste sıkıntı yaşanıyormuş öyle mi?
Seliminannesi68 2lokummannesiii Kesinlikle harika 👍 Hamileliğimin sonlarına doğru girdi bizim eve neden daha önce almamışız diyorum 😁 Bizim oğlanla da çok iyi arkadaş oldular onun sayesinde emeklemeye başladı diyebilirim 😃 Yakalamak için peşinden gidiyor