lisansli_Mom49 Başvurusu kabul olanlar e devletten PTT kurum üzeri ödemeler yazın ne kadar yattığı çıkıyor bana 500 tl çok şükür 🙏🙏🙏
prenses_we_prens_annesii lisansli_Mom49 bende yaptım sonuç bakayım da olursa her ay mı yatacaktı acaba
Adenn-gcl AlmiraninAnnesi11 e devletten sosyal yardım başvurusu ordan giriyorsun bilgilerini dolduruyorsun belli bi miktar kabul olursa para veriyorlar
lisansli_Mom49 AlmiraninAnnesi11 e devletten sosyal yardım başvuru hizmetinde yaptım canm bir aydır 12 aylık bir proje zaten yap
gcagan Melis2015 yüksek bir ihtimalle cikiyir e devletten basvuru hizmetine girin her seyi sırayla doldurun bu kadar
prenses_we_prens_annesii lisansli_Mom49 benim 05.07.2022 24 gündür yaptım başvurur daha cwp yok sizin neydi acaba başwuru tarihi ne zaman sonuçlandı bana baktım şimdi başwuru durumu süreç dewam ediyor vakıf değerlendirme sürecinde diyorda yani red olmaz umarım
RaYaOm prenses_we_prens_annesii bendede aynısı yazıyor yaşadığınız ilin hızına bağlı sanırım cevap almak
Fatmahmt63 Bende yaptım asgarile çalışıyor eşim kiracıyız acaba çıkarmı ne zamanlık bir süreçte açıklandı sizin
DevNsn Fatmahmt63 Evet çıkar başvurunuzu e devlet üzerinden yada bağlı olduğunuz bölgenin sosyal yardımlaşma vakfından yapabilirsiniz
Rojdaa lisansli_Mom49 Bu bilginin kesin olduğuna emin misiniz ? Bildiğim kadarıyla 4 ayda bir alınıyor.