PurpleTail felis Ne yaptıysam geçmemişti tatilde baya bi isilik oldu bebeğim.Kaşıyordu kanatıyordu çok fenaydı. Önce duş aldırıp ardından içilebilir olan gül suyundan sürdüm ve geceleri uylusunda da kantoron yağı. 3 gün içinde iyileşti.
Egeninannesiii22 felis la roche posay bebek balsam losyon var instagramdan doktorannem ‘Derya sert’ fenomen var onun önerisiyle yeni aldım bende, yorumlar baya iyi bi bakın isterseniz ben daha kullanmadım kargoda cünkü 😌
Umay2022 felis daha 1 aylıkken yaşadım o sorunu doktor hametan verdi daha beter etti dalinle ılık suyla yüzünü yıkayıp bepantol kullandım ve 2 günde hemen geçirdi günde bi kaç kez kullandım
felis -annesininprensi- Gündüz de gece de hep askılı veya sıfır kollu zıbın var sadece (tabi terleme/kirlenme durumuna göre değiştiriyorum).
-annesininprensi- felis anladım iyi de giyiyo aslında cok mu sıcak 28 derece gunduz bezle geziyoruz genelde yada uzeri bir atlet olmadı şükür isilik ama gül suyu iyimis oyle duymustum
felis Gokcemcelik Deniz/tuzlu su önerisi de çok geldi. Bu vesileyle bir tatil planı daha yapacağız gibi. ☺️💮
felis iremgrgn Maşallah, çok sevindim. ☺️ Sıcaklar bastırınca ben de her gün duşa sokup sabun kullanıyordum, sanırım hata yapmışım. Sabunsuz banyo yaptırayım o halde ama ne sıklıkta şampuan ve sabun kullanabiliriz acaba? Sadece suyla olur mu? 🤔
felis Minnakordek Allah’tan benimki de su içmeyi seviyor. Mustela ürünleri çokça önerildi, araştırıyorum ben de. Teşekkür ederim. 🌸
felis Eminos Tüm banyolarını sadece su ile mi yaptıracağım? Yoksa haftada 1 şampuan/sabun kullanabilir miyim acaba? 🙄 (Maalesef her gün sabun ile yıkıyordum, bugünden itibaren kullanmayacağım bir müddet). 😶
felis Adife Çok geçmiş olsun. 🌸 Onu ben de merak ediyorum, sanki kaşıntı yaparmış rahatsız edermiş gibi geliyor ama bilemiyorum tabi. 😕
felis Zeynepkosesahin Son 1 haftadır banyo sonrası bebe yağı ile masaj yapma gibi bir rutin oluşturduk ama isilikler çoğaldı. Bebe yağıyla ilgisi var mıdır bilemedim ama ne olur ne olmaz şimdilik bıraktım kullanmayı. 😶
felis Ysalvatore Ben de kullanmaya niyetlenmiştim ama arkasında bir uyarı vardı. Bunun üzerine biraz araştırdım ve Amerikan Pediyatri Akademisi “ciğerlere kaçabileceği” gerekçesiyle kullanımını önermiyormuş. Sanırım kontrollü bir şekilde (belki önce kendi elimizde yayıp sonra bebeğe uygulama şeklinde) kullanılabilir. 🤷🏻♀️
Ysalvatore felis evet öyle yapıyorum tabi direk dökmüyorum zaten direk dökülmez ben parmak ucumla sürüyorum boyun koltuk altına
felis birfincantuzruhu Hmm bunu bilmiyordum, doktora danışayım o halde. Uyarınız için teşekkür ederim. 🌼🌼