Ekin-melek22 simsimum la Roche posay gerçekten. Günde 2 kez sürünsünler yıkama kurulama ve krem. İyi gelecek
thrcrn Nlvdgn bizde çok işe yaramıştı ama sizinki kadar ileri değildi kabuk vs yoktu sizin bu durumda daha ciddi birşeyler kullanıp atodermi belki günlük nemlendirici gibi kullanmanız gerekebilir
Sulee_ Nlvdgn merhaba kızınızın kaşıntısı atopik dermatit geçti mi denediniz mi biodermayi benim kızımda çok kaşınıyor ilk başta uyuz dediler kükürtlü kremler kullandık geçmedi üç aydır kaşınıyor dün bi profesöre götürdük atopik dermatit dedi
Nlvdgn thrcrn şuan mustela set kullanıyorum.gunde 7 8 kere bol bol kremliyorum ve daha önce kortizonlu iğne bile vurulduk malesef
eminedmrr Bizim gerçekten çok ciddiydi yüzünde dirseklerinde her yerinde kabuklu egzama vardı alerjiden dolayı sık sık duş ve vücudu kuru kalmasın diye bioderma atoderm ile sürekli nemlendirdik çok şükür geçti şuan 11 aylık
simsimum Kahveseveranne mustelanjn hiç bir ürününü denemedim ama Bi bakayım eminedmrr biodermayi denicem
Tgb9191 simsimum doktorumuz nemlendiri için lipo%4 verdi Ama günde 4 kere falan madescar kullandık şuan birşeyi kalmadı çok şükür ama sürekli nemlendiriyorum ama ilk zaman advantan kullanmıştık onu 1 hafta kullanabiliyorsun sonra ara vermen gerekiyor oda 3 güne geçirmişti
simsimum Tgb9191 lipo 2 var bende de alerji doktoru kullanma dedi ama çok güzel nemlendiriyodu ve geçirmişti ıstanbuldamisiniz acaba
Tgb9191 simsimum tabi herfün ılık duş 36 derece yıkıyorum kesinlikle lif yapmıyorum sıcak su yok sonra nemlendiricisini sürüyorum
thrcrn Nlvdgn çok geçmiş olsun ben mustelanın hiçbir ürününden memnun kalmadım bence günlük nemlendirici olarak atoderm kullanın