Tomris-Hatun 3 segmentte vercez 450 500 600 diolar ya bi ay icindemi 3 u yatcak yoksa ya 450 ya 500 ya 600 mu olcak
lisansli_Mom49 Tomris-Hatun ailenin gelir durumuna göre verecek 450 çıktı size diyelim her ay 450 verecekler başka ailenin durumu daha kötü 550 vs canm
CankizimRavzam Tomris-Hatun canım aylık olarak verilecek diye biliyorum ama bende şunu merak ediyorum acaba her ay başvuru yapmamiz mi lazım yoksa her ay PTT ye mi yatiyo
CankizimRavzam Fatma22 e-devlet e girip aile sosyal yardım paketini işaretleyerek formu doldurun alttaki not kisminada aile destek yardım paketinden yararlanmak istiyorum diyede not düşün ama mutlaka bu yazıyı işaretleyin kutucuğa en üstte zaten
birprensannesii_ CankizimRavzam ben 1 temmuz da yaptım hala surec devam ediyor ödemeler yarınsa ne zaman belli olacak acaba
Adenn-gcl Tomris-Hatun ne verildiği belli oluyor mu canım bi tanıdığımın onaylanmış da ama kömür mü para mı verilecek onu nasıl anlayacağız sadece kabul edildi yazıyor
Adenn-gcl Tomris-Hatun ödemeler ne zaman peki canım belli mi bide nereye yatıcak iban yazmıştık oraya mı PTT mi
Tomris-Hatun birprensannesii_ sosyal yardim bilgileri sorgulama ya bak devam rdiyor yaziosa icinde kabul edulmistir
CankizimRavzam birprensannesii_ Canım pttden kontrol edin veya kaymakamligi arayıp TC kimliginiz ile kontrol ettirin
Keremikoom birprensannesii_ merhaba ödemeniz onaylandi mi acaba benimde temmuzda n beri süreç devam ediyor da
anneveogluu Kimler başvuru yapabiliyor kaynanam emekli dul ona başvuru yapsak çıkar mı acaba üzerine ev var
Papatyamsi anneveogluu emekliye verilmiyor diye okumustum siz yine bir girin aciklama yazıyor zaten basvuru bölümünde