Alya_pakir normalde kapalıyım ama dışarda ayrı bakımlı jilet gibi temiz tertipli kıyafetler giyerim evde günlük makyaj yapmam ara sıra yaparım evde ama mesela ozonlu kıyafet giymem ter kokusuna tahammülüm yok takı takmayı severim evde yüzük saat dışında kolye küpe künye sürekli taktığım aksesuarlarım var oje çok kullanırım evde toka takmayı severim süslü tokalar taçlar vs Ev terliklerine zaafım var ama kılasik terlikler değil hafif topuklu süslü püslü terlikler süslü çorap giymeyi severim 😅 tertipli tişört ve taytlar giyerim evde yaz da olsa şortla duramıyorum üşütüyorum kıl tüy tahammülüm yok hiç kıllı durmam kollarımda dahi sevmem ve sürekli cilt bakımı yapıyorum cildini seven herkes yapsın falan felan işte bu arada pijama da süslü seviyorum mesela çizgi film karakterli çoğu pijamam dantelli giydiğimi düşünmeniz beni üzer karikatür ve çizgi film karakterlerini çok severim üst başta evde giydiklerim kıyafetlerimde mickey, twitiy,marvel Süpermen hermes chanel disnep bence bunların baskılı olduğu v yaka tişört ler ve kenarları yırtmaçlı giysiler çok cool geliyor bana ve aynı zamanda çekici 😀😅 yani böyleyim evde genelde komşularım komşu kızları felan seviyorlar hoşlarına gidiyormuş evde giydiklerim aynı zamanda eşim de çok seviyor çok nadir yani paspal don dolak gezdiğim ondada ya temizlik yapıyorumdur ya çok hastayımdır onun dışında temiz tertipli ve dikkat çekici giyinmeyi severim evde