Beren1621 İyi günler. 5.5 ay oldu doğum yapalı. Sezaryen yarasındaki tüyleri hala alamıyorum acı veriyor. Tıraş bıçagıyla da korka korka alıyorum ve hep tüylü kalıyor. Yara hala kırmızı renkte.Ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl alıyorsunuz?
RaYaOm Beren1621 valla ben doğum yaptım 10 gün oldu bakamiyorum bile ağda jilet değdirmek mi hiç sanmıyorum 😂
Deletedmom_73 Beren1621 Ağdayla alıyorum yine de korkuyorum sızlıyor ama geçiyor cesaret istiyor alması ama 😁
Denizanasi92 Beren1621 çok ince işçilikle bende korkuyorum hala hassasiyet var gibi. Benim daha 20 gündğr hassasiyet ve uyuşukluğu azaldı ama hala dokununca acıyor gibi
AselinAnnesi- Beren1621 size dikiş mi attılar yapıştırma mi yaptılar. Ben doğum yapalı 2 ay oldu izi bile kaybolmak üzere ve sonrasında da hiç acimiyordu dokunurken bile
ebozbey Berilsmom13 dikişlerin seninde böyle dışa doğru şişik ve rengi kırmızı mor arası miii çok ağrıyor benim 9 ay oldu hala daha hergun açıyor sizliyor
Berilsmom13 ebozbey yok dikişimde yarıya kadar beyazladı diğer yeri pembemsi kabarık muhtemelen neşterin ilk vurulduğu yer çünkü orası çok acıyordu ilk zamanlardada beyaz yer kabarcıkta değil ama çok zorladığımda acıyor bazen bide renk olduğumda bu ay çok ağrıdı mesela dikiş yerim
BalBademmmmmm ebozbey Merhaba sanırım keloid olmuşsunuz sizde maalesef. Bende oldum ve 8 ay olacak doğum yapalı hala şiş ve mor. Kabarık orası. Keloid oldum ve geçmiyor
Beren1621 123ova65 Tüy dökücü de spatulasıyla alınıyor diye biliyorum. Dokununca acıyor spatula da acitmaz mi
Betibethyy Beren1621 Benim acısı geçti gibi. 6,5 ay oldu. Bu arada iz kalmaması için de hergün Siliskar jel kullanıyorum, doktorum yazmıştı.
Betibethyy Beren1621 evet muhtemelen. Zaten bu jel ameliyat yaralarının peşine kullanılan bir jel ii, dikiş vs