Roza28 Ceftinex yapmaz öksürük. Hastalıktandır o. Normalde daha önceleri hep iki doz verirdik, ama geçen hafta doktorumuz günde bir doz yazmıştı. Doktora göre kullanın.
Mrcannesi Trkanmete ya benimkş doktor yazmış o reçete eczanede kaldı vermedi yani ama şey 2 kez yazmışlar sabah akşam üstüne öyle kullandım bugün bi sefer içirebildim çünkü gece öksürükle kusturmaya kalkıyo kendini antibiyotik bulantı yapıyor çocugumda 🥺 sizinki kaç yaşında ona göre veriyorlar bide kilosuna göre kaç kilo inşallah hastalık tekrarlamaz yarın iki kez vericem korkuyorum gerçekten artık hastalığı çok zor atlattık gibi az bişi kaldı gibi
Trkanmete Mrcannesi oğlum 28 aylık bir kez yazmış doktor. Bende sadece akşamları yemekten sonra veriyorum. 12 buçuk kiloydu en son
Mihriballimm Öksürük yapmaz hastalığın etkisiyle öksürüyo olabilir çok kez kullandım kızımda çok iyi geliyor kullanmaya devam edin
Trkanmete Mihriballimm ilacı içtikten donra sabahına öksürük başladı ama şuan daha iyi iyikeşmeye başladığı için belkide öksürmeye başladı.
Mrcannesi Trkanmete ben iki kez kullandım 7 gün doldu siz ne kadar kullanmanız gerekiyo 10 günmü ? Kilolarıda aynı 2 kez yazmışlar anlamadım çocugu antibiyotikten zehirlicemmi napıcam korktum ben bugün sağlık ocagına gittim öksürük şurubu verdiler işte geldim bi ölçek kullanıcam onuda ilaç manyağı oldu çocugum koronadan
Trkanmete Mrcannesi ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi doktor bende sormayı unutmuşum. Eczacı 1 hafta kullanın demişti. 1 hafta kullanıp bırakmayı düşünüyorum. Bugün 4.gün.Şuan iyileşiyo gibi de zaten öksürük de kendiliğinden geçti.
Mrcannesi Trkanmete bizim aksine öksürük 3. Gününde başlamıştı 2 3 gün şiddetli sürdü dün şurup aldım sağlık ocağından bugün öksürük yok hiç 😍 ama banada öyle dedi eczane 1 hafta diye sağlık ocağı o şişe biticek dedi antibiyotiği doktor 10 gün sürüyo bitmesi sanırım azaldı bugün 8 gün oldu