Miniminnak22 sedav balkonun etrafında kuş yuvası falan var mı bi ona bak orda yumurta kalmış ya da kuş ölmüşse ondan geliyo olabilir. Ya da evin etrafında kuş besleyen var mı güvercin falan
Deletedmom_15 sedav aynen öyle idi, minnacık ve simsiyah. Kolay kolay da ölmez, bastırırsın mesela üzerine geri canlanır
sedav Miniminnak22 yaa inanmiyorum kızım doğduğunda odasının camına sürekli kuş geliyordu bizde yem alıp döküyoruz cama sürekli camda kuşlar bugün bütün gün evi çamaşır şuyu ile temizledim İnşaAllah geçmiştir 😭
Eymen___72 sedav bizde de var canım evi ilaclatacaz bu aralar tehlikeli demiş ilacci kaşıntı yapiyrmus bide
sedav Eymen___72 evet felaket kaşıntı yaptı hala bütün evi çamaşır suyu ile sildim camlar banyo yerler ama ben aşırı kaşınıyorum kimler yerim kirmizi oldu sinek ısırığı gibi tüm vücudum ısırıyor herhalde 😭
mamanveutdormir sedav balkonunuzda güvercin var mıydı? yuva falan? benim balkona yuva yaptılar bozma günah dediler diye bozmadım evimi böcek bastı. güvercin biti deniyormuş öldüm öldüm kurtulana kadar öyle minik ki duvarlarım beyaz olmasa farketmeyecektim
sedav mamanveutdormir ya sormayın kızım doğunca cama geldiler bizde kızımın kuşları diyip beslemeye başladık cama yem dokuyorduk bir arkadaş dün kus biti deyince bugün bütün evi çamaşır suyu ile temizledim yemleri de yesillige döktüm İnşaAllah böceklerde gitmiştir temizlenmistir cokta kaşıntı yapıyor kızım çok küçük ona gelmesinler diye bu hava uzun kol uzun bacak giydirip yatiriyorum gece 😭
Hgk sedav of bu sene aynısı bizde de var üst balkona yuva yapmıştı güvercinler bi yavru ölüp balkona düştükten sonra evde o kadar çoğaldı ki bir anda birde ısırıyorlar bizde ilaçlama yapacağız. Delirmek üzereyim bu konudan
sedav Hgk yaa ısırıyorum dimi sinek isirigindan beter her yerim kıp kirmizi asirida kaşınıyor çamaşır suyu ile temizledim ama insaAllah geçmiştir kızım çok küçük evi nasıl ilaclatiriz 😭