Leylasiva Mrvll bebeğin kilosu doğum kilosu ilede alakalıdir benim kızım 2900 doğdu 3 aylik şimdi 5900 oldu ama bu aydan sonra ayda ortalama 500 gram alir dedi doktorum sizin durum nasil
Dondurmalikahve Mrvll Şimdi buraya direkt kilosunu yazan olacaktır ama, bebeğinizin şu anki kilosu doğum kilosu ile de alakalıdır ve bebekler 4-5 aylık oldukları zaman doğum kilosunun iki katına çıksalar yeter
Mrvll Leylasiva Haklısınız. Sormussunuz bana da cevap hakkı doğdu. Bizim 2810 doğdu. 4. Ayında 7550 geldi. Yüzde 95 anne sütü . Yetmedigim yerde günde 1 kez veya en fazla 2 kez 60 CC mama takviyesi . Erkek bebek. 3. Ayda 6400 lerdeydi bizim. Evet genel kanı bu aylardan sonra kilo alımının git gide yavaşlaması.
Ronya1303 Mrvll 5700 boy 63 cm . Doğum kilosuna göre 2 kat almış dedı 2300 doğmuştu sadece anne sütü alıyor 🥰
Nurrr1 Mrvll az önce geldik kontrolden kızım 66 cm 7700 kilo doğum kilosu 3200 2 aydır ssdece mamayla besleniyor 🥰
Aydagul35 Nurrr1 mamayi nasıl veriyorsunuz benm kızım sevmiyor acaba biberonde mi kaybakli delirecem, memeler süt dolu içmez sonuna kadar
Bensuuu1 Pinkribbon evet memeyi az emip ağlıyordu bırakıyordu bu aralar hep ben hatta az kilo almıstır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Ama yinede üzülmeyin doktor az kilo almış olsaydı bile bu aylarda yavaşlıyor kilo alımı dicektim dedi
Tospikcik Mrvll dogum kilosuna oranla, 5.ayda dogum kilosunun 2 katına çıkmasını bekliyor doktorlar. Bu sekilde hesaplayabilirsiniz
Pinkribbon Bensuuu1 üzülüyorum yinede 500 olsaydı bari . Uykuda emziriyor musunuz ne zaman emiyor genelde. Uykuda da emmez oldu çekmiyor Uykuda versemde . Günlük cisli kakali bezi nasil bide parmak emiyor mu