Linaa222 Tgbasrdr ben de yapamadım çok uğraştım aynı sayfaya geri gönderiyo acaba başvuru merkezine mi gitmek lazim
Tbaltn Tgbasrdr bilgisayardan yaparsanız daha kolay olur bende telefondan denemiştim olmamıştı. Ama başvuru merkezleri var oradan daha kolay alınıyor hemen veriyorlar.
2maviboncuk Tgbasrdr Ben internetten yaptım bilmem kaç kere foto kabul etmedi en son da en çirkin bişeyi kabul etti ama iki fotoğrafla ibb kart noktalarında 15dk çıkarıp veriyorlarmış kuzenim öyle aldı
Sevaa02 Anne kart başvuru yazınca çıkan ekranda Başvur kısmı var Ya tıklayıp telefonunu ve İstanbul kart uygulama şifreni giriyorsun. Sonra açılan sayfada sağ üst köşede 3 çizgiye tıklayıp kart başvurusunu seçip anne kartı seçiyorsun.
prenses_we_prens_annesii Asyaayaz1 ya ewe mi geliyor ama bende gidip yapıyorsun diye biliyordum fotoğraf falan lazım değil mi acaba
prenses_we_prens_annesii Asyaayaz1 ne kadara geldi acaba size baktımda kargo diyor bide kart diyor 75₺ toplam diyor 20₺ falan sandım ben doğru mu acaba kart tek çıkarma 60₺ 15₺ kargo diyor
Elfelf475 prenses_we_prens_annesii iki ay oldu sanırım 35 diye hatırlıyorum sadece bebegin kimliği vardı yanımda fotoğraf istiyor ama yok dedim ben kendi kimliğim üzerindeki fotoğrafı kullanmışlar başka da bir şey istemedi gayrettepe metro durağının ordaydı