Elifatih25 Allah aşkına çözüm bulan, bu süreci hafif atlatan, tevsiyesi önerisi olan var mı? Ağlamaktan yoruldum sinir krizi geciriyorum artik millet delirdim saniyo ki oyle galiba 😵💫🥴
Dzeyy Elifatih25 Bu ben 🤦🤦 oğlum 2 yaşına girmesine 1 ay kaldı ve artık çıldırmak üzeretim kendni yerlere atıyo ağlama krizi çığlıklar kendni yere atıp çırpnması valla çözüm bulan varsa bizede yardımcı olsn ama pek var gibi gözükmüyo 3 yaş daha iyi olur umarım ve bu 1 sene çabuk geçer umarım
CankizimRavzam Elifatih25 Geçmiyor annesi kendini alıştırmaya bak 3 yaş daha zor emin ol 2 yasa kurban olayım ben canları sağolsun tabiki ama
2cocukluanne222 Elifatih25 canim 2 yaşına gitmesiyle bitmiyoki sonra herşeyi hepsini ben yapacam edecem diye zirliyo biz markete gidiyoruz market arabasına ben koyucam diye agliyo sonra poşete koyarken yine aynı eve getirirken yine aynı herşeyi ben yapcam modunda ben bilirim modunda sanırsın 15 yaşında ergen
Askaaska Dzeyy 3 yaş daha da sancılı geçiyo malesef o yaşa geldiğinde de geçen sene geliyo insanın aklına o zaman bu kadar değil di diyosun cağnımm anne 😊
Elifatih25 Dzeyy 😵💫 benim psikoloji bitti artık bu süreci nasıl atlatıcaz hiç bilmiyorum sabah olmasın istiyorum hep uyuyalım. Sabah olunca ağlayasm geliyo bugün ne yaşiycaz diye
geberikgelin Bizde ayni durumdayiz 20 aylik ve her günumüz ayri krizlerle geciyor surekli aglama modunda resmen esen rüzgara bile agliyor istedgni yapsak agliyor yapmasak agliyor uyusa bile artik kulagimda aglama sesi yankilaniyor gerckten ne zormus 🥲
Elifatih25 2cocukluanne222 Bana şuan bile ergen gibi geliyo tripler bi haller edalar parmağnda oynatmalar. Omu bizim çocuğumuz bizmi onun belli değil 🥴
Askaaska Elifatih25 Bu bir gerçek inanın ki abartı değil yani anlam veremediginiz o kadar çok davranışlar sergiliyorlar ki napabileceginizi şaşıp kaliyosunuz evladinizin karşısında 🤷
Rav-Ebu 22 aylık Allahım çıldırmak üzereyim anlatmak bile istemiyorum üstelik lohusayım bide Allahım yardım etsin bizlere
Elifatih25 Rav-Ebu Amin. Bende dusunuyordum yanliz büyümesin diye ama iki yaş sendromundan sonra vazgectim bu sureci ikinci kez hemde iki cocukla atlatamam heralde zaten psikolojisi cok normal bir insan degilim insanin hayatinda cocuklarin disindada bir cok etken var hepsini birden omuzlamak cok yorucu
Rika Elifatih25 krese gidenlerde iyilesme soz konusuymus🥲ben de oyun grubuna baslicam eylul ekim gibi sonra yarim gun kres biraz toparlar diyorum enerjisini atarsa
BusraDefneozel Elifatih25 18 aylik bende de ayni durumlar bugun ayni yemegi 3 kere isittirdi bana ve yemedi dalga geciyor resmen bunalimda gibi en ufak seye agliyor ve herseye hayir diyor parka bile 😅suan sabah olcak diye korkuyorm
Elifatih25 BusraDefneozel Benimki hayır demiyo herseye dudaklarini büzüp NO.! deme hastalığı var bazen bazı kelimeleri öğretmememiz gerekiyo demekki. Oyuncak kamyonetin icine sığıp süremediği için bile ağlıyo
Elfvli Elifatih25 siz neden ağlıyorsunuz ki ? Evet zor bir süreç . Bizimkinin 2 yaşına 1 ay kaldı çok fazla.bagiriyor ve her işini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Ağlayınca bakmıyorum. Ağlamadan iste ağlamadan anlat diye diye evde bir tek beni dinler oldu. Ağladığı zamanlar da dikkatini başka yöne çekmeye oylamaya çalışıyorum faydası oldu.
Elifatih25 Elfvli Ne denediysem olmuyo cok inatci bi cocukdu zaten smdi sendromla icinden ckilmaz bir hal aldi. Butun sehir bizi taniyo artk 🤣 oglum meşhur oldu harektleryle