blzylcnsy Aslii123 bizimki 4 aylıkken 6.400 dü sizin ki iyi bence. şimdi 5 ay 13 günlük 5 ay kontrolünde 7.500 olmuş
Mslblc TugceOrnekoglu kızmı sizinkide?doktoru kilosu gayet iyi demişti ama burdakileri duyunca tedirgin oldum
elifagace Ariyaarya evolvia 1 numara. 2 saatte bi iki saatte bi 120 cc içiyor.Saat başı olursa da 90 cc
Haticevys Galiba benim oglumda sorun var 2800 dogdu 6 aylikken kilosu 7.100 du suan 7 aylik bakilmadi bu ay sizinkilerin hepsi 3.4 ayda 7 kilo olmus masallah
TugceOrnekoglu Yalin aynen ama böyle olunca acaba bizim bebe mi çok zayıf diyorum ama çok haraketli ve sadece anne sütü alıyor
TugceOrnekoglu Yalin aynen ama böyle olunca acaba bizim bebe mi çok zayıf diyorum ama çok haraketli ve sadece anne sütü alıyor
Minamom Afra11 yarın 5.aylık olacağız suan 8.5 Kilo ama asla birsey yemiyor ne mama ne anne sütü ne yapacağım bilmiyorum 3340 dogdu
mihranelamm Afra11 doğum kilomuz 3250 şuan 8300 olduk sademe anne sütü alıyoruz bu aralar çok hareketli prenses şimdiden böyleyseeee 🤦🏻♀️
Afra11 Bugra_emre 5 aylık bebek kilosu 6,5 kg 7,25 kg 5 aylık bebek boyu 63,5 cm 65 cm 5 aylık bebek baş çevresi 41,5 cm 42,6 cm
Afra11 Bugra_emre internet de baktıklarım ortalamda böyle diğerlerinede baktım tabiki doktorlar doğum kilosu haftası vs dikkate alıyor her çocuk farklılık gösteriyor
Songultortcu Afra11 benim kızım 7. Ay bir haftalıkken 10.400 kg dı 8. Ayımıza yaklaştık diş çıkarıyo zayıfladı baya diş türeme emekleme derken veriyorlar tekrardan