Leylaa_ Kardeşim bi video görmüş aylık 50 ile 80 bin kazanıyormuş Araç ve mazot şirkete aitmiş . Saatleri kendi belirliyormuş Çalışan veya bilgisi olan var mi ?? Kazançları bu kadar iyi mi ??
hunilimomm Leylaa_ benim eşim normal kargo da calisicakti yurt içi veya sürat arkadaşları 4 den sonra yapıyormuş araç vs herşey eşime ait koli başına para alıyordu ama aylığa vurdugun da güzel para var diyordu bende o videoları görüyorum ama motor sana ait oluyor genelde tredyolda
Lidya-t Öyle şey mi olur ya 50 bin 80 bin iyi herkes işi falan bıraksın kuryecilik yapsın bu kadar para kazanılıyorsa !
Nedenneden Leylaa_ O kadar değildir ama istanbulda gittiğim kuaförün eşi çalışıyordu baya iyi kazanıyormuş kargo başına para alıyordu öyle demişti net bilgim yok
MinikPrensesannesii Leylaa_ sizce mantıklı mı bu rakamlar o çekilen video ironiydi. O zaman bütün herkes işini bıraksın kurye olsun😂 asker polis en iyi maaşı alan meslek gruplarından ikisi sizin anlattığınıza göre kuryeler onların 3 4 katı alıyo😂 saçmalık yani öyle bir şey yok
Benkimimki Leylaa_ Araç çalışana ait hiçbir şekilde mazot desteği yok sigorta yok saatli değil iş senin işin ne zaman biterse o zaman çıkıyosun
Deletedmom_78 Leylaa_ hayir canim yok öyle bir şey 😂benm esim kurye motor kira ve kendi ustune sahis sitketi kurdugu icin aylik vergi ve muhasebe parasi ödüyor hic de 50 bin falan kazanmiyor🥲
Gulakkyy Leylaa_ araban senin olması gerekiyor araba aldıktan sonra olabiliyor öyle. Ama maaşı fazla olduğunu bende duymuştum
sevim_kos Leylaa_ araç kuryeye ait diye biliyorum. Güzel kazandıklarını biliyorum ama 50-80 çok fazla geldi bana. Ben geçen sene 8-10 kazanıyolar diye duymuştum. Bu sene de 15-17 olsun hadi
Miskokulum22 Leylaa_ bizimde uzaktan bir tanıdık yapıyor araç kendisine ait 15 20 gibi Bi ücret kazanıyormuş ama tabii yakıt falan kişiye ait masrafları oluyormuş
Meleklianne Leylaa_ kız o video ironi sakasına cekılmıs altında acıklama vardı. Motorunu kendın goturuyomussn hersey calısana aıtmıs motor bakımı mazotu vs en fazla ınddırm gunlerınde 16 bın fln alıyolarmıs