Anneko Birmelek Aaa bende Ispartaliyim Balıkesir e tayine giriyoruz şuan ailemin yanındayım Ispartada haftasonu Balıkesir e gidicem
Birmelek Anneko Ciddi misinz ya ne güzel bi tesadüf oldu siz benim memleketimde ben sizin memleketinizde 😊 eşim subay onun işi dolayısıyla eğirdir de yaşıyoruz😊
Anneko Zeytin_gozlum evet eşim orada bende haftasonu oraya geleceğim adı ne eşinizin belki tanışıyorlardir
Tugce Anneko Biz de 10burada yakınındayız. Yakında gidiyoruz tayinciyiz. Doktorumuz Bahadır Ünal. Paşaalanı sevgi hastanesi yakınında muayenehanesi var. İdrar, kaka gibi numuneleri hemen mikroskopla inceler. Hastalık atlamaz. tavsiye ederim
ferlazen Tugce ücret olarak ne kadar ben 500₺ diye duymuştum. Bende yemi taşındım doktoflar hakkında bilgim yok :((
Tugce Anneko 350ydi en son. 1 ay içerisindeki gitmelerinizde ücretsiz bakıyor doktor bey. Şüphelendiğiniz bir durum olursa gönül rahatlığı ile uğrayıp gösterebiliyorsunuz. Telefonla ulaşabiliyorsunuz.
Anneko Birmelek ayy evet gerçekten güzel bir tesadüf oldu eğirdir de çok güzeldir inşallah seversiniz Yeni mi geldiniz
ferlazen Birmelek canım bende yeni taşındım. İklimsel olarak kışı nasıldır buranın? Çok soguk ve rüzgarlı mıdır
ferlazen Anneko Canım bende yeni taşındım bende post açacaktım sen açmışsın. Yardımcı olursanız sevinirim