Anneko Kızlar Balıkesir’e yeni taşındık Altıeylül de oturuyoruz 10 burda AVM yakinindayiz bize önerebileceginiz çocuk doktoru ve hastane var mı nereye gitmeliyiz?? Şimdiden teşekkürler
ozlemmmalpkaan Anneko özel bir doktor mu arıyorsunuz bende balıkesir merkexdeyim yoksa atatürk şehir hastanesinden mi önereyim?
Zeytin_gozlum Anneko bizde bir hafta oldu buraya taşınalı altieyluldeyiz ☺️konuyla bir bilgim yok aynı mahallede olunca yazayım dedim ☺️
Birmelek Anneko Özel izmiryolu Sevgi hastanesi Mehmet uslu. Ben çok memnun kalmıştım. Kızımı doğumdan sonra hep ona götürdüm. Zaten size de çok yakın konum olarak
ozlemmmalpkaan Anneko balıkesir atatürk şehir hastanesi ferhat balkır sevgi hastanesinde mehmet uslu bu arada isterseniz tanışabiliriz yanlız kalmamanız acısından balikesirde🤭💚
bayanmuhendis Ben bugün paşaalanı sevgi hastanesinde bozkurt cumalı’ya gittim ilk muayene için tatmin ediciydi iyi ilgilendi. Şehir hastanesinde de özlem öz diye bir doktor varmış memnuniyeti fazla diye duydum
Birmelek Anneko Ben şu an ısparta da oturuyorum iş gereği. Ama Balıkesir liyim. Doğumdan sonra bi süre ailemde kalmıştım Balıkesir de
Anneko Birmelek Aaa bende Ispartaliyim Balıkesir e tayine giriyoruz şuan ailemin yanındayım Ispartada haftasonu Balıkesir e gidicem