Ysnkbra 8 aylıkken, ikinci bebeğe gebe kaldım. İsteyerek planlayarak oldu. Kardeş olsun birlikte büyüsünler düşüncesindeydm. Gebeliğin son üç ay ağırlaştim kızım kucak istedi , diş döneminde idi gece sık sık uyanrdi, ben zorlu süreçleri çok çabuk alışıyorrm, ama gerçekten zor, erken dönemde olan iki bebeğe bakmak epey bri fedakarlık gerektiriyor. Sabırli olma şart. Eğlenceli hâle getiriyorm, evde çok kalmam, veya çocukla plan yapılmaz modunda değilim. Geçen sene 7 aylıkken tatile gitmiştik. Bu sene iki bebeğimde 6 saattlik memleketimiz gittik köyde kaldk. 3-4 sene sonra biraz rahat edilir. Tuvalet eğitimi konusunda biraz zorlayacak, çünkü iki bebekte hazır görünüyor hangisine yetişecem takip edecem işte bu gibi durumlarda yardımcı veya yakın birinin olması gerekiyor. Bir de ikinci doğumn (normal) zor oldu, bı ay kendime gelemedim annem yanımdaydi öyle toparlandım, sonradan hep kendim baktım. En büyük destekcim eşim, gece ilgilenir uyuturr alt değişikligi karnını doyurmak gezdirme. Bu konuda çok şanslıyım. Şu an 20aylik ve 4 aylık olduk çok şükür 🤗🤲🧿