YeniAnneIstanbul emirela bakliyat var mi canim? Nohut yemegi guzel olabilir veya patates varsa sulu patates yemegi. Cok uzuldum yorumunu okuyunca allah size bol bereketli donemler getirsin insallah 🙏
emirela YeniAnneIstanbul amin hepimize inşallah. Eşimin iş yerinden yemek kartı veriyorlar adı sodexo. Genelde ayın 1 inde yatıyor toplu alışveris yapıp ay sonunu getirmeye calısıyordum. Bu ay olacak gibi değil daha cok vsr. Mecbur dün gittik alısverişe. Bir iki kahvaltılık ve sebze aldık 400 tl tuttu. Bugünümüze şükürler olsun. Allah hiç alamayanların yardımcısı olsun. Herşey ateş pahası 🙄
Derya-Anne 1Ana2Evlat kırmızı mercimek çorbası domatesli bulgur pilavı karpuz bide haşhaşlı meyveli soslu tatlı
Kbrbisi28 Hicbirsey yapasim yok biraz dunden kemik suyu corbam var yanina ya kahvaltilik koycam ya makarna 😁🤭 uzun makarna yapabilirim kizim sevdigi icin ama baska birsey yapamicam bu sicaklarda 🤭😁
Kbrbisi28 Adaebrar en sevdigim mood bu yaa 😁🤭 neyseki yemegim var dusuncesi boyle cicekle sunuluyor sanki beyine 🤭😁
Adaebrar Kbrbisi28 Kesinlikle öyle ama bu seferde ev işi vs hiç birşey yapasim gelmiyor öylece yatıp kızımla ilgileniyorum 😂
Kbrbisi28 Adaebrar ben inanirmisin camasirlar resmen silah zoruyla astık 🤭😁 mutfagim genelde toplu oluyor bulasık brakmamaya calisiyorum yazın sinek vs takintili oldugum icin 🤭 ama supurge filan su an ay ugrasamicammm 🤭😁
Cirkin Gencanneyim keşke ben de yemesem sıcakta 😥 sıcak ,soğuk ,ılık ,rüzgar ,yağmur, çamur ,kar ,fırtına demiyorum hep yiyorum 😭😭😭 çok kötü
Kbrbisi28 Kvlna2020 benim esimde cok seciyor sogan biber sarımsak kabak dolmalık biber bamyaa ay sayamicam pazar erzaklarinin hepsi 😁 tavukcul benim koca bende onu hic sevmem tamam yenir yenmez degilde cıvkını cikariyo bi sote bi ciger kavurma bi haslama i ih ben o yuzden makarna yedircem ona 😁😁😁😁
Gencanneyim Deletedmom_109 Gerçekten başka bir şey gitmiyor yazın, teşekkür ederim sizlere de afiyet olsun💖
Kbrbisi28 Kvlna2020 kabagi bende mecbur kalmadikca yemem ama mesela ot agirlikli yemege bayilirim bide yesillik satasina esim cok kizar hatta bana gene basladin vegan vegan takilmaya diye ama vegan degilim seviyorum sadece hafif seyleri 😁
Kvlna2020 Kbrbisi28 sebze yemeklerini bende seviyorum da pek yapamadıgım için et türünden devam ediyoruz 😅😂
caniminikizleri 1Ana2Evlat mangal yakacağız akşama ama yarının yemekleri de hazır kıymalı yaprak sarması sebzeli kırmızı mercimek çorbası yaninada ilikli kemik hasliyorum onunla çocuklarıma ayrı çorba yapacam inşallah ☺️💃
Kbrbisi28 Kvlna2020 et konusunda bende lokantalarda calistim bir sure 19 20 yaslarimda o zaman cok ogrenmistim sebze yemegide ailem sebzeye agirlik verirdi o zaman ogrenmistim ama beceremedigim cok sey var 🤭
BalkizimBaloglum2 Dünden türlü ve şehriye pilavi var bugün yaprak sarması,ıslak kek yapicam ek oLrak sicakta yemek yapasida yiyeside gelmiyor insanin🥵
Melekhnm Benim dünden yemek war etli Nohut yemeği pilav ayran salata bebeğe de kıymalı bi şey yapacam
cahillesohbetikestim Melekhnm ya aslında aklımda çok şey var da oğlum bu ara çok mızmız yapabilir miyim bilmiyorum 😁