Rozerinn Balkizlarim ahh be zeytinyağlı bamyayı ne çok özlemişim canım aşırı istiyo ama abim bende kalıyo o bamya yemiyo diye yapamıyorum
Balkizlarim Rozerinn yaaa kendinize kadar yapın olmadı 💝 Benim eşimde bezelye sevmez kızlarım için ve kendimde çok severim 3 tabaklık yaparım 🙈
Aysun_Umay3705 1Ana2Evlat çorba köfte pilav ve salata yapcam bu akşam bn köfte patates düşünüodum ama eşim pilav istedi
AyazisMom 1Ana2Evlat valla sıcakta hiç sulu yemek menüler falan yenmiyor ya oyüzden düşün düşün akıl kalmıyor ben bugün et döner pişircem lavaş arasına dürüm yapcam lavaş bulamazsam ekmek arasına yaparım
Rozerinn Balkizlarim kokusunu bile sevmez artık evde olmadığı bi gün yaparım doya doya yerim 😃 afiyet şifa olsun size ve güzel kızlarınıza🤍🌼
Kplnnn Akşama kayınpederim ve ortanca görümcemin oğlu gelecek köyden kalmaya. Domates çorbası yaptım sarma pişiyor buzlukta hazır sarılmış vardı yoğurtlu biber yapacağım pilav musakka ve salata
Tubasahra Dünden çubuk makarna var 😂Ev revire döndü tüm bebelerik hasta kemik çıkardım onda patates sogan pisiririm.Corba yaparım.Yanına ne yaparım bilmiyorum.Puffff
cahillesohbetikestim Duyulurum aklıma geldi sonradan zeytinyağlı taze fasulye yapıcam birde cacık yaparım herhalde teşekkür ederim 🥰😅
Denizzz88 1Ana2Evlat bezelye yemeği yanınada ya pirinç pilavı yada bulgur pilavı henüz karar vermedim😊 bide yoğurt tamam bitti işte