Balkizlarim 1Ana2Evlat zeytinyağlı bamya , şehriyeli pilav , yoğurt çorbası , havuç tarator Damla çikolatalı kurabiye 🍪🦋✨
cahillesohbetikestim 1Ana2Evlat akşama misafirim var mercimek çorbası fırında köfte patates pirinç pilavı salata yapayım diyorum ttlıyı eşim alacak yanına bir şey daha yapsam mı yapmasam mı bilemedim 🤣
Kvlna2020 Gencanneyim ne güzel menü 🥲 eşim yemek seçer biber patlıcan yemiyor 😅😅evde de pişmiyor o sebzeler
Rozerinn Balkizlarim ahh be zeytinyağlı bamyayı ne çok özlemişim canım aşırı istiyo ama abim bende kalıyo o bamya yemiyo diye yapamıyorum
Freshmother cahillesohbetikestim Yemeğin ardından fazla da tatlı yenmez bir çeşit tatlı yeterli bence:)
Kbrbisi28 Kvlna2020 benim esimde cok seciyor sogan biber sarımsak kabak dolmalık biber bamyaa ay sayamicam pazar erzaklarinin hepsi 😁 tavukcul benim koca bende onu hic sevmem tamam yenir yenmez degilde cıvkını cikariyo bi sote bi ciger kavurma bi haslama i ih ben o yuzden makarna yedircem ona 😁😁😁😁
Kubra_Sahintas16 AnnaKurt mercimek çorbasının tarifini internetten yapıyorsanız tarif verebilirmisiniz
Cirkin Gencanneyim keşke ben de yemesem sıcakta 😥 sıcak ,soğuk ,ılık ,rüzgar ,yağmur, çamur ,kar ,fırtına demiyorum hep yiyorum 😭😭😭 çok kötü
Gencanneyim Kvlna2020 Teşekkür ederim. İsterseniz sizde dün yaptığım menüyü deneyin. Makarna Salata ve Kremalı tavukgöğsü
Ylz00 1Ana2Evlat yoğurtlu çorba fırında patlıcan musakka salçalı makarna salata vişne hoşafı yeter 🤷♀️