Kub_ eymenzeynep evet eymen de düşündüm çok güzel ismi var kızda bu kadar kararsız kalmadım erkekte çok kararsızım ya😂
Fenty Kub_ İki isim koyunca sıkıntı ya diğerine de iki isim koymak gerekiyor diye düşünüyorum bilemedim sonra neden bana iki bana tek koydun sorularına maruz kalabiliriz. Yiğit Alp güzel bir isim anlamı da güzelse bence düşünebilirsiniz.
Mevasareninannesi Kub_ Muhammed Emin, Huzeyfe, Musab Bera , Affan Ali, Ubeyde Can ikili isimler. Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin.
Defneninannesi1108 Kub_ Yagız Alp cok hos Kuzenimin oglusu da yagiz alp soyismi de arslan YagizAlp Arslan 😃 Sizede görkem taha Poyraz efe Rüzgar
Kub_ Defneninannesi1108 evet benimde hoşuma gitmeye başladı poyraz ismini sevmiyorum ama öbür yazdıklarını düşünücem teşekkür ederim ☺️
MoRella Kub_ Oğlum olsaydı düşündüğüm isimler arasında; Özgür Ege Barış vardı. Size fikir olsun. İki isim derseniz de; Kerem Ali Deniz Aras Gökmen Efe Çağdaş Ali/Efe/Emir
Mevasareninannesi MoRella 😀 Hayır Bildiğim isimlerdi araştırmadım, sahabe nin isimleri çok beğenirim bı kaç ismi baciya da önerdim:)
Poyraz_2019 Kub_ oğluşumı adı POYRAZ 1 çocugum var ama 2. Side olurda kız olursa derinsu koymayı çok istiyorum