Gokceninannesiiyim Huzeyfecim adetimi bekliyordum iki gün gecikti kahverengi lekelenme oldu sandım adet olucam ama kesildi daha gelen giden yok 3 gün daha geçti üstünden test yaptım ve pozitif geldi. Yerleşme kanaması olmuş.
Huzeyfecim Gokceninannesiiyim Benim daha farklı oldu adetime iki gün kala başladı bugün tamamen bitti yani toplam 5 gün sürdü o kahverengi akıntılar arkadaşlarım testte çıkar mutlaka dedi bugün iki tane yaptım negatif gibiydi
Alazcns Huzeyfecim Yerleşme kanamasını bilmem. Üzerine regl olup bir bebeğini kaybettim. 13 ay sonra üzerine regl olup bir kere daha hamile kaldim ve suan 8 aylık oğlum var.
Fatmanur68 Huzeyfecim hamile oldugumu bilmiyodum 4 gün kadar kahverengi lekelenme yaşadım adet oldum sandm sonraki ay adet olmayınca test yaptım 2 aylık hamileydim doktora gittigimde ,🍀
Huzeyfecim Fatmanur68 her ay olmam gereken adet miktarımı bildiğim için bu ay ki normal olmayan kanama haliyle hamilelik ihtimaline itti beni
Huzeyfecim Gokceninannesiiyim inşallah öyle bir durum yoktur bebeğime yeni kardeş henüz gündemimizde yoktu ama bu mesele sürpriz oldu sonuçlarımın negatif olması yönünde dua ediyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin gönlümüzün de hoşnut olacağı zamanda verdirsin güzel haberi
Huzeyfecim Gokceninannesiiyim inşallah öyle bir durum yoktur bebeğime yeni kardeş henüz gündemimizde yoktu ama bu mesele sürpriz oldu sonuçlarımın negatif olması yönünde dua ediyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin gönlümüzün de hoşnut olacağı zamanda verdirsin güzel haberi
Huzeyfecim Bugün kan tahlili vermek için doktora gittim Kan tahlil sonucum negatif ultrasonla baktı gebelik yok dedi ama üç cm büyüklüğünde kist varmış önemsiz ama bir ay sonra tekrar gel kontrole dedi