Azra_demsal21 Arkadaslar doğum paranız ne zaman hesabınıza yattı benim 2.5 ay bitti ama hala yatmadı. Ödeme Aşamasında diyo
Mrvll Azra_demsal21 hesaba yatmiyormus sanırım ptt ye gidip kendimiz alacağız. Benim 4 aylık bebeğim hâlâ öyle yazıyor. Burda okuduğuma göre ödeme aşamasında yazıp parasını alanlar varmış. Biz daha PTT ye uğramadık ama kesin verilir bence
Tomi Azra_demsal21 benimki her ay düzenli yattı. muhasebeyle alakalı kurumun. 2 ayını PTT den çektim, sonra SGK’ya banka hesabı tanimladim. kalan iki ay param da banka hesabına yattı.
Essare Mhshhs ödeme aşamasında yazıyorsa yatmıştır. Benimkindende öyle yazıyordu. Gittim pttye aldım parami
Linaamom Tomi sizin dedğiniz doğum tazminatı mı işyerinden izinli olduğunuz için yoksa devletin verdiğin 300 tl lik doğum parası mı
Ayselkaracizmelli Tomi siz ne parası alıyorsunuz ki her ay yatacak normalde doğum parası bir kerelik 300 lira veriliyor
Zahide97 Azra_demsal21 bende yaramadı sanıyordum geçen e devletten ptt yazdım ilk çıkana bastım yattığını gördüm
Essare Azra_demsal21 ödeme aşamasında yazıyorsa yatmıştır. Benimkindende öyle yazıyordu. Gittim pttye aldım parami
Mekselinabyb Ayselkaracizmelli çalısan kadınlar farklı ben 14.000 küsürü aldım parça parça sizin dediğiniz çalışmayan bayanlara verilen emzirme parasu 🙏
Merve0671 Ayselkaracizmelli nasıl başvurcaz sgk ya gitsem ordan mı başvurcam, 20 gün oldu ben doğum yapalı birde neler istiyorlar başvurulacaksa
Tomi Ayselkaracizmelli 300 TL süt parası diye yatmıştuy. ben çalışan kadın olduğumdan dolayı analık parası aldım o zaman.
Rzgrf Mekselinabyb izinli olduğunuz süreçte maaş aldınız mı? Ben memurum izinliyken maaş aldım o yüzden doğum paarasi uatmayacak dediler ama arkadaşıma yatmış
1996fatma Azra_demsal21 canım öyle yazıyor ama yatmış oluyor bende de oyleydi PTT sordum yatmisti 1 aylikken