Esra57 Kızlar bu zamana kadar kızım hep 1.300 gram şeklinde alıyordu 2 gün önce asi için gittik kg kontrolü de vardı haliyle bu ay sadece 500 gram almış ama masallah çok hareketlendi durmuyor yerinde bu kadar alması normal mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
dorel Esra57 benimde kızım 4 aylık ilk 3 ay hep 1 kilodan fazla alıyordu bu ay 700 gram almış ama doktor mama falan ver demedi bilmiyorum niye
aydangok Esra57 ayını yazmamışsınız ama 6-12 etiketi var. Her ay 1300 alsa bebek de 3kg doğduysa 1 yaşında 18 kg olur. Zaten şu ana kadar fazla fazla almış. 6 aydan sonra 500g aldıysa o bile çok iyi. Sizin kiloyu dert etmenize hiç gerek yok.
Dondurmalikahve Esra57 Her ay 1300 gr alsa düşünsenize 2 3 senede ne olur. Kaç aylık bilmiyorum ama 4. aydan itibaren en az 300 7 8 aydan itibaren de ayda 200 300 gr alması normal
Birkedibirbebekkkk Esra57 kac aylik olduguna gore degisir ama bir sure sonra az kilo almalari normal. Hatta emekleme yurume doneminde kilo kaybi bile normal. Benim 13 ay 26 gunluk oglum bu ay sadece 300 gram almis. Birkac gun once asiya gittik doktor gayet normal dedi.11 kg 200 gram. İlk 3 ay her ay 1250 almisti sonra 600-700 lere dusunce bence gecici bir şok yasamistin ama sikinti yok yani endiselenmeyin. ☺️
EmirMom dorel aylık 700 gr çok iyi 3 aydan sonra doktor neden mama ver desin ki 🤷♀️ artık çok normal yavaş kilo alımları ki sizinki iyi almış maşallah 😌
Dondurmalikahve dorel Çünkü artık kilo alımı değişecek her 1,300 gr alsa 2 senede ne olur düşünsenize. Ayrıca bu ay 300 700 gr alması normal zamanla azalır kilo alımı
EmirMom dorel aç olsa hep ağlar kıyamet koparır çişli bez sayısı azalır kilo alımı 100 gr falan olur 😌
Esra57 Dondurmalikahve ayy teşekkür ederim içim rahatladı kendi ebemiz yoktu sağlık ocağında bakan ebede gayet iyi dedi ama yinede işte içim bı rahat etmedi 🙈