Belinay-Aleyna Bundan 2 buçuk ay önce doğum yaptım ve fazla emmedigi için geçen ay regl oldum şuan hiç emmiyor ama yinede regl olmadım Yani sütüm koruyor desek geçen ayda regl olmazdım kızlar bildiğiniz regl söktürücü varsa soylermisiniz
denizyildizi__ Belinay-Aleyna doğumdan sonra bir sene olamamak normal . Ben bir buçuk sene olmadım en sonunda Tarlusal içtim adet söktürücü onunla oldum
Zeynebmete54 Belinay-Aleyna benim 40 im çıktı hemen oldum sonra 3 ay boyunca olmadım ama yeni oldum normal 1 yıla kadar olmayan var
Belinay-Aleyna Wonderful_mom çok zor gerçekten hani ilk ay olmasam anlarımda 1 ay olup 1 ay olmama saçma biraz
geceuyumayanne1 denizyildizi__ benimde doğum yapalı 1 seneyi geçti hâlâ adet olmadım siz doktora gitmiş miydiniz normalmidir bu durum
Wonderful_mom Belinay-Aleyna bende 40 imdan sonra bir kere gördüm bir daha gormedim benegim 2.5 aylik
kultanesi Bebeğim 3 ay 23 günlük bende 40′ımdan sonra hiç olmadım, Bebeğim sadece annesütü alıyor. Normal durum demi arkadaşlar?
Selin1234 kultanesi benim kızım 5ay23 günlük bende hiç adet olmadım korkma , 2 sene ye kadar adet olmayabilirsin ilk bir yıl hiç adet olmayabilirsin
Selin1234 Belinay-Aleyna birtane soğanı ikiye böl kabuğu ile birlikte kaynatıp sarı suyu çıkınca biraz ilit ve iç aynı gün bir kaç saat içinde adet oluyorsun
Wanderlust Belinay-Aleyna sut korumaz bebek dusunmuyorsaniz korunun 1 yila kadar olmamak da duzensiz olmak da normal kabul ediliyor zaten suan sizdeki durum duzensizlik endise etmeniz gereken bir durum yok
Belinay-Aleyna Wanderlust evet canm ama korunmak için adetliyken doğum kontrol hapına başlamak gerekiyormus
Hasmeftun Wanderlust Ben 40 imda 27. Günümde 5 gun kanamam oldu adet olduğumu düşündüm şuan bebegim 2 ay 4 günlük bir daha regl olmadım karın ve bel ağrısı da var normal mi sizce bir de 40 liyken regl olunur mu
Wanderlust Hasmeftun bence o 40kanamasidir daha adet gormemis olabilirsiniz ama korunun mutlaka adet gormeseniz dahi hamile kalabilirsiniz
Hasmeftun Wanderlust 26 sinda sprial taktiricam şuanlık geri çekilme ile korunuyrm korunma yöntemi degil tabi ama inşallah sorun olmaz bende korktum gebelik mi diye