Gulizar2815 Merhabalar kızım 2 ay 10 günlük 3 gün sonra köye gitcez enn az 800 km yol var neler önerirsiniz pusetimiz var araba kemerine takılabiliyor ama yük etmek de istemiyorum ama güvenlik açısından almam gerek öneriĺerniz nedir
bayankitapkurdu Gulizar2815 20günlük oğlumla 1300 km yol gitmiştik 🥰 hep pusetinde yattı sadece emerken aldım elime. Çok rahat etmiştik biz
Feris-04 Gulizar2815 geçen sene ağrıdan İzmir’e gitmiştik. Bebek pusetini al canm. Bebek uyuduğunda kucağında öı olacak hem sana hem bebeğine eziyet. Mama içiyorsa yol kenarına çekin arabayı öyle içir. Bebek kusar sonra allah korusun.
eserekli_kiz11 Gulizar2815 puset kesinlikle al bizde 17 gunlukken 900 km gtmistik bebegi kucaginda taşıma arac hareket halinde olacak allah korusun bsy olr hep kilitli kalsın arabanin ici klimali olacagi icin ona gore ince uzun kiyaftler al
Sevgiguveen Gulizar2815 pusetin içine muslin kumaş yay terletir puset örtüsünğ al klimayı calıştırırsanız ve guneşten korur . Bende38günlükken gıttım tatile zıbınla tuttum ustune mıslin orttum emzırdım yatırdım hiç bişi olmadı :)
Defneee06 @Gulizar2815 herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşün derim benim bebeğim 3,5 aylık 11 saat sürdü yolculuğumuz çok fazla üstünü değiştirmek zorunda kaldım bol bol yedek kıyafet almalısın burun aspiratörüne kadar aldım çantasına ve ihtiyacım oldu yolda umarım sizin yolculuğunuz güzel geçer 🌸
Gulizar2815 Defneee06 amin ona dair ne varsa herşeyi yanıma alacağım oğlum 8 aylıkken gitmiştim ama kızım daha çok küçük 2 aylık bilmiyorum nasıl olacak
Betul-08 bayankitapkurdu bende 20 günlükken yola çıkacağım bebeğim şuan 10 günlük 1000 km kadar yolumuz var neler önerirsiniz bana hep pusette dursa sıkıntı olmaz demi
Betul-08 eserekli_kiz11 şuan bebeğim 10 günlük 20 günlük ikin memlekete gitmek istiyorum 1000 km yol var neler tavsiye edersiniz bana korkuyorum da yapabilirmiyiz diye
Gulizar2815 Betul-08 sanada kolay gelsin ama daha çok küçük olduğu için dedikleri gibi sürekli uyur o bizimki hareketlenmeye başladı ve yeni doganliktan çıktığı için uykusu azaldı bakalım nasıl olacak
eserekli_kiz11 Betul-08 kucuk oldgu icin ztn uyuyolar cogunlukla, arabayla gdiceksnz sanırım ince ama uzun seyler alin klima carpmasin, eger olurda sıkılırsa huysuzlanrsa uygun bi yerde durup bi 10 dk hava aldrn tekrar devam edin
DevrimciAnne Gulizar2815 3,5 aylık bebemle 1400 km yol yaptık 🤣 her şeyi yanına aldım araba koltuğu yatak vs gibi çok güzel geçti yolculuğumuz gidiş dönüş 2800 km
Gulizar2815 DevrimciAnne abo 1400 km cokmus biz istanbul tokat arası 800 km 8 saat yolda dur et 10 saatte gideriz
DevrimciAnne Gulizar2815 eşimin memleketine gittik çok güzel geçti yolculuk Bursa-Diyarbakır 😊 anne ne kadar sakinse bebek o kadar sakin oluyor