Derya11- Arkadaşlar sağlık bakanlığının karşılamadı özel aşıları yaptıran anneler varmı Menenjit ve rota virüs aşısı özellikle.
Azraada58 Derya11- menenjit bize daha cok erken ama rota yaptırdık 2 dozunuda agustosta yaptırıcaz canım
Salis_ Rota Derya11- rotavirüs aşısını yaptırdık menenjiti de 6. Ayda önerdi doktorumuz onuda 6. Ayda yapcaz inşallah
hulya1406 Derya11- doktorumuz menenjiti 2 yaşına kadar yaptırmamızı önerdi yoksa bir etkisi kalmıyor dedi.
hulya1406 Merymahrz- çok şükür herhangi bir olumsuz etkisi olmadı.9 ve 12.ayda yapılmasını önerdi doktorumuz ama ben 12.ayda 1 yaş aşısı olduğu İçin yaptırmayın dedi hemşiremiz sonra da yaptıramadım nasip yaptırıcam inşallah .
Srpmzcn19 Derya11- menenjit aşilarının hrpsini yaptırdım ama rotayı alerjisinden dolayı yapmadılar. Her ikisini de yaptırmanızı tavsiye ederim
Zeynepnevabzkrt Srpmzcn19 merhaba ne alerjisi acaba ögrenebilirmiyim birde menenjit kaçıncı ayda yapıyorlar
cemre_-34 Derya11- imkanınız el veriyorsa yaptırın bnde rotayı yaptırdım menejit 2 dozu da oldu bir son dozu kaldı birde 1 dozu da nimerix kaldı
Srpmzcn19 Zeynepnevabzkrt süt alerjisi var o yüzden rotayı yapmadılar. Menejite de 5 aylikken başladık
Zeynepnevabzkrt Srpmzcn19 benm kızımdada süt alerjisi var ama bana doktorumuz yaptırdı size yaptırmayın diye doktorumu dedi acaba sorunmu oluyor😔
Srpmzcn19 Zeynepnevabzkrt evet götürdüğüm iki farklı doktorda yaptırmamamızı söyledi. Benim dayimin torununda da süt alerjisi var ona da doktoru yaptırmayın demiş. Ama burda çok okudum süt alerjisi olup doktorlarinin yaptigini. Sanirim bu konu da ikiye ayrılmiş durumdalar. Ben doktoruma güvenip rotayı yaptırmadım ama menenjitlerin hepsini yaptırdım
Bayanyanakkkkkk İkinci dozlarini dün yaptirdim bebeğim 5 aylık.ilk dozlari 3. Ayda yaptirmiştim. Güncel fiyat 2300 tl aşılarin.