acemiannedrnm Merhaba tecrübeli anneler bebeğim birkaç gündür göğsümden süt içmiyor sadece geceleri uykuluyken içiyor gündüz sağıyordum artık sağdığım sütü de içmiyor saatlerce aç duruyor suyu deli gibi içiyor 6.aya yeni girdik niye böyle çok üzülüyorum eridi bitti 😣
Ask17 acemiannedrnm suyu kaşıkla verin kendi sütünüzde olsa bi kaç gün biberon vermeyin kendi göğsünüzü tutturun sadece benim yeğenimde aynısını yapmıştı sıcaklardan bunalıp sadece su içmek istiyodu.
Gokceninannesiiyim acemiannedrnm benim bebeğim de üç aylık çok tecrübeli bir anne değilim ama hipp combiotik var onu bi deneyin derim. Biz ilk onu kullandık bebeğim çok severek içiyordu fakat bize kilo aldırmadı o yüzden bebelac gold alıyorum şimdilik hipp kadar iştahlı içmiyor. Ama kilo aldırdı.
Sakura-chan Minikprensannesi ben minik su biberonu aldım 4 aylık benimki reddetmedi 2-3 yudum içecek kadar veriyorum
acemiannedrnm Minikprensannesi valla su içirmek için bi çaba göstermedim ilkin sıkma kaşık ile verdim bikaç defa boğazında kaldı nefessiz kaldı çok korktum ben de biberonla veriyorum yapışıyor bırakmıyor ağzından çekince de ağlıyor.
acemiannedrnm Farahzeynep bulunduğumuz yer neredeyse 45 derece acayip sıcak ben bile 5 lt yakın içiyorum :(((
Deletedmom136 Su verirseniz karnı doyar suyla, mama vermeyi deneyin önce biberonla sonra kaşıkla suyla doymasından iyidir
acemiannedrnm Deletedmom136 sütüm var sağıp vereyim dedim mamadan daha faydalı olur diye hiç mama kullanmadım nasıl başlayacam bilmiyorum önce bi araştırma yapmam gerekecek 😣
acemiannedrnm Ask17 inan çok uğraştım ben inat ettikçe o inat ediyor 5-6 saati buluyordu yine de göğsümü kabul etmiyordu sağıp biberonla vermekten başka çarem kalmadı. Şimdi onu da istemiyor
acemiannedrnm Zeynepreyyan mamadan önce sütüm varken mama niyetine biberona koyayım içsin istedim ama yok 😣
Farahzeynep acemiannedrnm ama anne sütünün çoğunluğu zaten su, anne sütü alması için de suyu azaltması gerekiyor 🤭 tabii gene siz bilirsiniz, öneri sadece
Ceyhununbalannesi acemiannedrnm sutunuzun tadi degismis olabilir mi sutunuze bi bakin tadina. Yazik ondan acligindan surekli su iciyor napsin
Ceyhununbalannesi acemiannedrnm canim sutunun tadina bisey olmus olabilir degisik birseyler tükettin mi sutune gecmis tadini değiştirmiş olabilir. Mamada vermemissin bebege yazik yavrucak ackigindan su içmiş durmuş 😐😐