Thesra z_eynep Lor peyniri yapıyorum sütü kestirerek yoğurtla süzdüğümde altta kalan sarı su peynir altı suyudur😊
Sedakaplan Dilekcaliskan Benimde aynı şekilde şuam tam sınırda oğlumun boyu ama daha çok küçükler ve gelişcekler belki çok çok daha ilerde olabilir ama şuan değil bnce
Dilekcaliskan Sedakaplan Ne kadar erken müdahale edersek o kadar iyi sonuç alındığını söylüyor doktorlar ama yinede kararsız kaldım bende
Nlngucluel Dilekcaliskan yegenimde kullanıyoruz henüz daha göremedik boy kilo için ama tabi daha bir şişe bitmedi bitmeli zaman geçmeli ki görürüz inşallah
Zeycey Tahmin ettim gormediginizi teşekkür ederim benim de oğlum Bir yaşında 73 cm bende kullansam mi diye düşündüm şimdi nasıl peki durum bir yaşından sonra biraz boy attimi
Noriye Zeycey 1 yaşında 73 cm doktorunuz ne dedi benim oğlumda o kadar olacak heralde 🥹 su an 11 aylık az uzuyor en son 10 ayken 70 di belki hiç uzamadi
Zeyzeyyyyy HYTmom içiremedik valla 1 ay ya kullandım ya kullanmadım o ay içindede gerektiği boy kadar uzadı zaten ben inanmıyorum uzattığına boy falan 😃