walkingmom Yavrusuu mercimek çorbasının fazlasını buzluğa atıyorum ben de bi çay bardağı suya buzlu buzlu atınca açılıyor zaten
[silindi] Dondurulan yemeklerin ne vitamini kalacak ki sulu yemeklerin dondurulması bana hiç mantıklı gelmedi
tosbikyanak-ela- Mavi666 eşiniz yiyorsa ne mutlu benim eşim hayatta karpuz ekmek yemez cinstir biraz ama Menemeni bende yapıyorum valla 😁😁
Mavi666 tosbikyanak-ela- tabii yeme içme alışkanlıkları çocukluktan gelişiyor ve değiştirmek zor ona bişey diyemem ama sizin de bugün yemek yapmak istemiyorum deme özgürlüğünüz olmalı. Ben böyleyim diyip işin içinden sıyrılmasınlar.
NezB38 Prenses21 ben süt yapiyor diye çok yiyordum meğersem gazda yapıyomus sonradan öğrendim bebeğim huzursuzlaniyordu 😁😏 azalttım
Berrin1709 Htc19 bende gaz yapan gıdalar hemen kendini belli ediyor ama bulgurda torku markanın ki bende hiç gaz yapmadı, tavsiye ederim. Büyüklerimin söylediği kadarıyla köy bulguruna en yakın oymuş.
tosbikyanak-ela- Mavi666 evet onu diyorum ozaman sağolsun kendi yapıyor yada yumurta tarzı yiyoruz Allah’tan yumurtaya bayılıyor da kurtarıcı oluyor 😁
dlsclk Nurguli1606 Ben kızartma yapmak yerine patlıcan patates domates biber kabak soğan sarımsak ne varsa Çok küçük olmayacak şekilde küp doğrayıp zeytinyağ tuz serpip fırınlıyorum başka hiçbir şeye gerek duymuyorum isterseniz soslu olsun diyorsanız domates sosunu tencerede yapıp en son üstüne gezdirebilirsiniz