Barlas_mom findiginannesi_ Bugün bende aldım içerisinde damlatmak için aparat var. Eczacı bana 2 damla ver dedi kullananlar kaç damla veriyor acaba
Selma-aygun37 findiginannesi_ ilk bestiron aldım sonra değiştirip bir bundan aldım ama tatlandırıcı olarak şeker pancarı kullanılıyormuş bundada içeriği temiz aslında ama şeker içeriyor dolaylı olarak şimdi tekrar bestiron aldım hem portakal aromalı emilimini de sağlıyor
findiginannesi_ bikerem Canım bügün aldım kullandım da oğlumun çişi sümüksü gibiydi sizde de öyle oldu mu acaba ilk kullanışım
1bebek1annee Barlas_mom ben de oğluma kullanıyorum,doktorumuz kilo başına 1 damla olacak şekilde vermemiz gerektiğini söylemişti. 5 kiloysa 5 damla şeklinde.
findiginannesi_ Barlas_mom Bende aldım bugün eczaneden sormayı unutmuşum aczaneyi aradım 0.5 ml yere kadar Çek damlat dedi
Barlas_mom 1bebek1annee Bunun damlası çok büyük damlatıyor ya kilo başına damlatırsak bir şurup kadar içmiş oluyor
Barlas_mom findiginannesi_ Bana niye 2 damla dediler ya 🤷🏻♀️ Oğlum da 7 kilo 600 gram 🤣 hergün 8 damla damlatırsam bu çok çabuk biter
baloglusss findiginannesi_ kullandım ama bi faydasını göremedim kan değerleri düşüktü doktorumuz bu ilaç bile değil dedi başka bir damlaya geçtik şu an
gokcenin-annesi Biz de kilo başına bir damla şeklinde kullanıyoruz. Maalesef biraz çabuk bitiyor. Eczanede çok yüksek fiyatı, ben indirim yakalayınca Hepsiburada’dan alıyorum
kenankaan findiginannesi_ ben iki oğlumda da kullanıyorum, kilo başına 1 damla vereceksiniz, 10 kiloysa 10 damla gibi
findiginannesi_ Hicran0671 2 gündür kullanıyorum kabız oldu oğlum ağlıyor sürekli ama her bebek aynı değil tabi