limonkolonyasi Esralparslan1 bende kızıma kullandım 1 yaşından sonra ama öyle çok da etkisi olmadı sanki
Esralparslan1 limonkolonyasi hımm anladım canım benim 3 aylık daha ama kullanabilirim ki doktor verdi bi başlayayım bakalım inş açar iştahını
Esralparslan1 Hakcjrks aaa çok sevindim 3 aylık benim bebeğimde iştahı yok hep biberon savaşı veriyoruz bana tok karnına sabahları 1 çay kaşığı ver dedi bende daha çöm ufak olduğu için tedirginim 🥹 Ozaman vereyim inş bizimkinizde açar kabızlık yaptı mı
Esralparslan1 Arzu9028 bana tok karnına 1 çay kaşığı dedi 3 aylık daha bebeğim kabızlık yapar mı bırakmıştım 3 aylık için vitamin daha erken demişlerdi kullanmaya devam edeyim Ozaman 🥹
Zeytinnn-gozzz1 Esralparslan1 bizde 1 yaşındayken aşırı iştahsızlık nedeniyle doktorumuz yazdı fakat bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldık ama kullandığımız 1 haftalık süre zarfında bir değişiklik olmamıştı.
Zeytinnn-gozzz1 Esralparslan1 benim bebeğim doğdu doğalı sürekli bir kabızlık problemi yaşıyor malesef
simaybrcu Esralparslan1 iştah şurubu için çok küçük değil mi. Genel de bir yaşından sonra kullandırıyorlar