Esralparslan1 Kizcem62 bende öyle bugün farklı bir çocuk doktoruna daha götüreceğim nasipse bakalım bir de ondan fikir alacağım 🥹
Kizcem62 Esralparslan1 mama ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben çünkü biberonu ağzına hiç almıyor agliyor
Senay16 Nazyagunes bende aynı durumdayım. 30 ml içiyor hala 2 ay 6 günlük ne yapsam içmiyor şiringayla denedim olmadı kaşıkla denedim olmadı biberonlarda 30 içiyor 60 ı bazen bitiriyor kilo alımı normal diye doktor da umursamıyor ama ben kafayı yicem nasıl doyuyor bukadar az içmeye Yenidoğanlar 30 içiyor
Senay16 Kizcem62 inşallah düzelirler .benimki emmiyor da sagdıgım sütü veriyorum sadece . Sizinki emiyor mu ? Kilosu nasıl çok zor içmeyen bebek ya her gün kahroluyorum o içmedikçe sinirlerim bozuldu artık 🥺
Kizcem62 Senay16 benim de aynı sinirlerim bozuluyor üzülüyorum kızıma kızıyorum sonra yine üzülüyorum benimki mama meme ile devam ediyorduk önce biberon reddi yaptı mama yemiyor sadece geceleri uyurken alıyor son 10 gündür meme de emmiyor böyle zar zor saatler geciyo4 ağzına meme veriyorum sagma yapmıyorum ki biberon almıyor diye. Peki gunluk cisli bez takip ediyor musunuz
Senay16 Kizcem62 günde 4-5 kere oluyor çişli bezi dolu dolu ama yeterlimi bilmiyorum bazen daha da az oluyor ama en son kontrolünde kilosu iyidi
Esralparslan1 Kodlar doktora gittim sadece mamayla beslendiği için 4. Aydan itibaren ek gıdaya geçebileceğimi söyledi birde mamayı değiştirmemi sma daha tatlı aptamil conformil daha acı dedi onun için sma aldım bakalım deneyeceğim inş işe yarar ❤️🙏
Deletedmom83610 Esralparslan1 sutunuz mu kesildi acaba benmde baya azldi 3 aylk olmak üzereyim kesilck dye korkuyrm bende
Esralparslan1 Bir de polivit şurup yazdı hem iştah açıyormus hemde vitaminler varmış 1 tatlı kaşığı ver dedi bakalım
Esralparslan1 Deletedmom83610 canım meme ucum yok benim silikonla emziriyordum emdi ama çok gelmemiş ağzına ilk 15 gün kontrolde kilo alamadı sonra mamaya başladım 1 ayda sonra sütümü sağdım hep sonra sütüm kesildi inş seninki kesilmez doya doya emzir keşke emzirebilseydim gerçekten bestekar diye bi damla var süt arttırıyor onu al eczaneden bol su tüket
Esralparslan1 Glcntna atak haftamız bitti 7 gün sürdü ama yine aynı bilmiyorum 2. Doktora götürürüm çok üzülüyorum yani mamayı değiştirdim sma confort aldım doktor tavsiye etti inş iyi gelir 🥹🙏
Deletedmom83610 Esralparslan1 umarm bende emzirirm benmde sknti stresten azaldi sutum gitti gitcek dye korkuyrm dogrusu bi gece guzel oluyordu diya doya emiyordu smdi oda kalmdi
Glcntna Esralparslan1 bizim 1 buçuk ay sütmüştü yememe olayı sonra saat aralığını açmıştım 3 saatte yediriyorsam 4 saat yapmıştım doktoeumun tavsiyesi ile sonradan düZeldi . Şimdi 6 ay 20 günlük aynı mamayı bitirmiyor ek gıdayıda çok yemiyor . Böyle böyle büyüyecekler . İnsan çok kafaya takıp üzülüyor da
Gzde35 Esralparslan1 bizde yeni 3aylik olduk asla durmuyod sürekli ağlıyor meme istiyor ama emmiyor memede öyle boş boş bana bakıyor niye olur böyle