Esralparslan1 Nazyagunes ah sizi en iyi ben anlarım çok zor iştahsız çocuk çok zor oluyor bende öyleyim kaç biberon döküyorum sürekli bana doktor Polvit diye bir şurup verdi hem vitaminmiş hem de iştah açıyormus aldım bakalım yarından itibaren başlayacağım sabahları günde 1 çay kaşığı tok karnına umarım iştahını açar 🥰🙏
Felfena Ay döneminde meme ya da mama reddi başlayabiliyor ama sabırlı olmak gerekiyor rutini bozmadan ama fazla da zorlamadan beslemek gerekiyor. Ben özellikle uykudan yeni uyanınca veriyorum memeyi ki o mahmurlukla çok savaşamıyor
Esralparslan1 Felfena olmadı bende öyle deneyeceğim gündüzler uyuduktan sonra uyandın hemen biberonu vereceğim bakalım çok zor ya iştahsız çocuk gerçekten
Felfena Esralparslan1 benimki iştahlı ama mesela bu ay etrafa olan farkındalığı arttığı için dikkati çok dağılıyor çok aç olsa bile inatlaşıyor. Allah yardımcımız olsun
Kvlna2020 Esralparslan1 bizde 3 ay 18 günlügüz 3 ayı tam doldu anlattıgımız şeyleri yaşadık meme reddi savaşıyordu memeyle biberona sagıp veriyordum aynı şekilde istemiyordu uyutup uykudan uyanmaya başlayınca emziriyorum yada biberona sagıp içiriyorum o şekilde memeyi bıraktırmamaya çalılşıyorum şu son iki gündür düzgün uyanık bi şekilde emiyor
Kizcem62 Esralparslan1 Ayni durumdayız inanın meme artı mama ilerliyo4duk once mamayi yemedi şimdi memeyi almıyor napicam bilmiyorum
Esralparslan1 Kizcem62 bende öyle bugün farklı bir çocuk doktoruna daha götüreceğim nasipse bakalım bir de ondan fikir alacağım 🥹
Esralparslan1 Kizcem62 bizde tam 3 ay 7 günlüğüz bugün aynı söylediklerinizi yaşıyoruz bugünde farklı bir çocuk doktoruna götüreceğim bir soracağım ne yapacağımı bilmiyorum mamayı mı değiştirsem ne yapsam 🥹
Kizcem62 Esralparslan1 mama ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben çünkü biberonu ağzına hiç almıyor agliyor
Senay16 Nazyagunes bende aynı durumdayım. 30 ml içiyor hala 2 ay 6 günlük ne yapsam içmiyor şiringayla denedim olmadı kaşıkla denedim olmadı biberonlarda 30 içiyor 60 ı bazen bitiriyor kilo alımı normal diye doktor da umursamıyor ama ben kafayı yicem nasıl doyuyor bukadar az içmeye Yenidoğanlar 30 içiyor
Senay16 Kizcem62 inşallah düzelirler .benimki emmiyor da sagdıgım sütü veriyorum sadece . Sizinki emiyor mu ? Kilosu nasıl çok zor içmeyen bebek ya her gün kahroluyorum o içmedikçe sinirlerim bozuldu artık 🥺
Kizcem62 Senay16 benim de aynı sinirlerim bozuluyor üzülüyorum kızıma kızıyorum sonra yine üzülüyorum benimki mama meme ile devam ediyorduk önce biberon reddi yaptı mama yemiyor sadece geceleri uyurken alıyor son 10 gündür meme de emmiyor böyle zar zor saatler geciyo4 ağzına meme veriyorum sagma yapmıyorum ki biberon almıyor diye. Peki gunluk cisli bez takip ediyor musunuz
Senay16 Kizcem62 günde 4-5 kere oluyor çişli bezi dolu dolu ama yeterlimi bilmiyorum bazen daha da az oluyor ama en son kontrolünde kilosu iyidi
Esralparslan1 Kodlar doktora gittim sadece mamayla beslendiği için 4. Aydan itibaren ek gıdaya geçebileceğimi söyledi birde mamayı değiştirmemi sma daha tatlı aptamil conformil daha acı dedi onun için sma aldım bakalım deneyeceğim inş işe yarar ❤️🙏
Deletedmom83610 Esralparslan1 sutunuz mu kesildi acaba benmde baya azldi 3 aylk olmak üzereyim kesilck dye korkuyrm bende