1prensannesi06 S08m daha önce hiç kesilmedi yaptığım çorba nerden anlarım kesilip kesilmediğini Tadından falan mı
1prensannesi06 Tadında bişey yoktu yedirdim valla bebeğim durmadı acıktı başka bişey hazırlayamadım o yüzden 😔😔 ama bende içtim tadı normaldi umarım bişey olmaz zaten hastayız ikimiz de :(
Azraadaa 1prensannesi06 yumurtasiz hic yapmadım bende canim Yumurta bağlayıcı olarak kullanılıyor galiba ondan kesilmiş olabilir. Kesildiğini soyle anlarsın mesela çorbanın içinde şanlı putur putur nokta nokta şeyler olur. Geçmiş olsun canim
1prensannesi06 Azraadaa nokta noktaydı evet ama öyle büyük pütürler değil topak topak da değildi içirdim mecbur bebeğim acıktı durmadı başka bişey hazırlamaya vaktim yoktu o yüzden uöarım bişey olmaz ama ben de içtim tadında bi değişiklik yoktu çok teşekkür ederiz 🙏🏻🌸
Moniza 1prensannesi06 yok kesilmesi bozuk anlamına gelmezki belki sürekli karistirmadiysaniz olur belkide aynı yönlü karıştırmadiniz bazen yogutlrttan da oluyor bazı yoğurt hiç kesilmez süt veren inekle alakalı bence. Ben hiç yumurta koymam kaygı etmeyin bir şey olmaz.cok geçmiş olsun şifa olsun inşallah 🙂