Glrmila Arven-Perisi 6.5 aydan sesleniyorum. Gece uykusuna 8.30 9 da geçer kolayca uyur lakin 1.5 max 2 saatte 1 uyanir gozu kapali aglar meme verince bir iki çeker tekrar dalar. Gune 6 ile 6.30 arasj başlıyor bu süreçte sabaha kdr en az 7 8 kere uyanıyoruz ben alışkanlık haline getirdigini düşünüyorum cunku uyandigi saatler hep ayni 5 10 dk sasar ancak
Gnsglr Arven-Perisi 13aylik olduk durumlar hala aynı çok şık uyanıyor bazen hiç uyumuyor çok sinir oluyordum neden uyumuyor bu çocuk diye şimdi bayramın üçüncü gününden beri hasta gene hiç uyumuyor ama hep dua ediyorum iyileşsin kızım isterse hiç uyumasin hepsi geçici şeyler sağlıkları yerinde olsun
gmzeekk Arven-Perisi tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz İnan nedenini bende çözemiyorum 8,9 arası gece uykusu saatimiz 10,11 lere çıktı uyanması 2,3 kereydi dediğin gibi 12 ye kadar 4,5 kere uyanıyor ve sonrada aynı her saat başı 😒😒😒
Aysimannesi Arven-Perisi dişten dolayı muhtemelen benimki de öyleydi diş dedik sonra birden yüksek ateşle acile gittik , kulak enfeksiyonu çıktı gerçi